OOOAW, 15 december

OUT OF OFFICE UGLY X-MAS SWEATER PARTY
Fira en ful jul med dina finaste vänner, kunder & kollegor på Out of Office After Work. Fri entré på samtliga inomhusevents men du behöver ett konto i OOOAW-appen. Säkerställ att du har den senaste versionen av Community-appen innan du anländer. Strikt 23-årsgräns och business casual dresscode (förutom jultröjan då). Ett bokat VIP-bord, Loyalty Pass eller en Secure Access-biljett via Tickster ger förtur i kön fram till 18.00. Säkerställ att du har den senaste appen här:  www.oooaw.com/download

NYA FUNKTIONER – COMMUNITY APP
En personlig QR-kod finns nu i din profil samt under varje event som du osat till. QR-koden visar du upp för att scannas in i entrén samt låta andra medlemmar scanna för att connecta med dig.

Shuffla, Sök eller Scanna för att connecta med 170.000st medlemmar i alla våra städer.

Free Secure Access Ticket (som du tidigare fått efter 5st stämplar) heter numera ”Loyalty Pass”.

Du kan nu samla lojalitetspoäng lättare genom att dels besöka eventet men även connecta med medlemmar dygnet runt, året runt.

När du nått 1000 lojalitetspoäng får du ett Loyalty Pass som du kan nyttja på valfritt inomhusevent i valfri stad.

LOJALITETSPOÄNG
– 200 lojalitetspoäng per besökt event.
– 5 poäng för en Pleasure Match.
– 3 poäng för en Business Connection.

SECURE ACCESS-BILJETT (VIA TICKSTER)
Våra inomhusevents är alltid gratis. Men vill du ha en garanterad plats samt slippa köa? Köp en av våra Secure Access-biljetter som gäller fram till 18:00, sen går platsen till personer ståendes i vanliga kön. Secure Access-biljetter från Tickster köpes via OOOAW-appen.

BOKA VIP-BORD
VIP-Bord bokas enbart via OOOAW-appen efter era behov och önskemål. I appen ser du tydligt pris per person samt totalsumman. Max antal deltagare på ett VIP-bord är 30 personer. Om ni är fler än detta rekommenderar vi ett Corporate Partnerships som du hittar info om nedan.

CORPORATE PARTNERSHIP
Samla medarbetare, kunder och leverantörer i er egna VIP-yta under ett publikt event. Ett perfekt tillfälle att bygga ert employer brand eller satsa på Client Care. Vi erbjuder nyckelfärdiga lösningar som låter er förena nytta med nöje under tidiga timmar och lägga tiden på roligare saker än att planera events. Bestäm bara budget för mat, dryck och dekor så kan ni börja bjuda in till ett event som passar er kalender. All info och kontakt till en representant under https://oooaw.com/collaborate/corporate-partnerships/

SNABB INFO
Fri entré hela kvällen.
Matalternativ finns.
Strikt 23-årsgräns.
100% Kontantfritt.
Vårdad klädsel.
Borttappat – Kontakta Restauratören
Terms & Conditions
FAQ

High 5!

Eventinfo

Titel OOOAW, 15 december
Datum Fre 15 december 2023
Tid 17:00
Insläpp 17:00
Ålder 23år (inga undantag)
Adress Torkel Knutssonsgatan 2, Stockholm
T-bana Mariatorget
Arrangör Live nation

ÅLDERSGRÄNS

Åldersgräns 18 år gäller på samtliga konserter om inget annat anges. Du måste således ha fyllt 18 år (ej året du fyller) för att få komma in. Vi kontrollerar legitimation vid insläppet. Då vi serverar alkohol på samtliga konserter kan du även behöva visa legitimationen i baren. Gå in på respektive evenemangssida för att se vilken åldersgräns som gäller för eventet du tänker besöka.

Det är arrangörens uttalade åldersgräns som gäller, även vid målsmans sällskap. Uttalad åldersgräns ändras ej med anledning av att Folkhälsomyndigheten klarlagt rekommendationer angående hög ljudvolym som Miljöförvaltningen kräver att arrangören följer för att få bibehålla sin verksamhet. Även om målsman säger sig ta ansvar för barnets hörsel, är det således inte möjligt för arrangören att lägga över ansvaret på besökaren enligt Miljöbalkslagen.

I enlighet med Polismyndighetens beslut av den 1 november 2023, gällande väskförbud på större evenemang, råder för närvarande förbud för alla typer av väskor och handväskor. På evenemang som påverkas tillåter vi inga typer av väskor, eller väskliknande föremål som du kan bära något i. Skulle ändå väska medtagas kommer den att genomsökas vid entré och hängas in i garderoben mot avgift.

Undantag kan ges på grund av medicinska skäl, medtag då läkarintyg och väskan i fråga kommer oavsett att kontrolleras.

Låt världen bli en säker plats!

INFÖR BESÖKET

Vi öppnar dörrarna 1,5 timme – 1 timme innan evenemanget börjar. Vi strävar alltid efter att alla våra gäster ska vara inne i lokalen lagom till att huvudakten går på scen. Säkerhetskontroller genomförs vid entrén som en trygghetsskapande åtgärd. Kom därför i god tid samt vara redo med giltigt legitimation och biljett när du står i kön.

 

Münchenbryggeriet Event & Konferens är en kontantfri anläggning. Hos oss kan du betala med swish samt med kontantkort som;  Visa/Mastercard, Maestro, Diners mfl. Observera att vi för tillfället inte tar Amex eller Rikskuponger.

 

Vi har alltid bemannad garderob vid publika evenemang. Garderobsavgiften är 40sek/person. För er säkerhet ombedes alla gäster att hänga in större väskor, ytterjackor och paraplyer.

 

Under våra publika evenemang finns det alltid en välkomponerad barmeny med enklare maträtter och snacks. Det finns sällan sittplatser i lokalen, så maten är anpassad att ätas minglande/stående. Visste ni att vi blivit ett bryggeri och tillverkar egen hantverksöl? Kom gärna i god tid och smaka våra egentillverkade ekologiska ölsorter.

 

Systemkamera och selfiepinne lämnas alltid hemma. Men för att ta reda på vad som gäller avseende fotografering under det evenemang du ska besöka, rekommenderar vi dig att kontakta arrangören för evenemanget. Du hittar kontaktuppgifterna till arrangörerna på respektive evenemangssida. Det är arrangören som avgör om fotoförbud råder, Münchenbryggeriet tar således inte dessa beslut.

 

I vissa fall tar bandet som säljer merchandise, endast kontanter. Hos oss kan du inte ta ut kontanter då vi är en kontantfri anläggning. Närmaste bankomat ligger i hörnet Hornsgatan/Torkel Knutssonsgatan, i anslutning till Handelsbanken.

 

Vid behov av sittplats hänvisar vi dig att köpa handikappanpassad biljett hos biljettombudet. Du som bokat denna biljett får då tillgång till en dedikerad yta för bättre sikt. En ledsagare går med gratis på samma biljett.

 

Det finns hiss från entréplan/foajén (plan 0) till konsertlokalen (plan 1).
Handikapptoaletter med skötbord finns också lättillgängligt på båda våningsplanen.

 

Har du inte fått svar på din fråga?

Läs våra vanligaste frågor och svar här >>

Hitta hit

Münchenbryggeriet ligger centralt beläget på Södermalm mitt i Stockholm.
Adress: Torkel Knutssonsgatan 2
T-bana: Mariatorget, uppgång Torkel Knutssonsgatan.

Hitta hit