What A View 14-15 juni 2024

VIKTIG INFORMATION INFÖR WHAT A VIEW 2024 – 14 & 15  juni

 

För detta unika tillfälle kommer vi flytta What A View från Munchenbryggeriet till Fåfängan 14 och 15 juni. En idyllisk plats med oslagbar utsikt över hela Djurgården och plats för mycket mera mat, mycket mera dans och mycket mera allt.

 

ALLA KÖPTA BILJETTER GÄLLER – NI BEHÖVER INTE GÖRA NÅGON ÄNDRING!

 

Varför flyttar vi årets What A View till en annan plats? Ett omfattande byggnadsarbete på Münchenbryggeriet omöjliggör vår tvådagarsfest. Vi har därför glädjen att ses på Fåfängan istället nu på fredag och lördag 14 och 15 Juni.

 

Den förtrollande vackra Fåfängan etablerades 1770 och ligger belägen ovanför havet uppe på toppen av berget nära Danviken så långt österut man kan komma på Södermalm här i Stockholm.

 

Det är väldigt enkelt att ta sig dit. En buss på några minuter från Slussen till Londonviadukten. Sen gå i 5 minuter och vips så är du framme. Kolla SL appen för rätt resväg från där du bor.

 

LINE UP OCH SET TIDER

 

Fredag 14 Juni

 

17:00-18:00 Studio Kollektivet

18:00-21:00 Jeremy Olander

21:00-23:00 Argy

 

Lördag 15 Juni

 

15:00-16:00 Nassim Mehran

16:00-17:30 Julia Sandstorm

17:30-19:00 Studio Barnhus All Stars

19:00-21:00 DJ Koze

21:00-23:00 Folamour

 

Allt handlar om att dansa och umgås tillsammans till fantastisk musik från fantastiska artister. Köp din biljett nu så ses vi på Fåfängan 14 och 15 juni.

 

FOLAMOUR (FR)

ARGY (GR)

DJ KOZE (DE)

STUDIO BARNHUS ALL-STARS

JULIA SANDSTORM

NASSIM MEHRAN

MORE ACTS TO BE ANNOUNCED!

Eventinfo

Titel What A View 14-15 juni 2024
Ålder 20år
Adress Fåfängan, Klockstapelsbacken 3
T-bana Londonviadukten
Arrangör Münchenbryggeriet & Studio sven

Arrangör

Biljetter

ÅLDERSGRÄNS

Åldersgräns 20 år gäller på What A View. Du måste således ha fyllt 20 år (ej året du fyller) för att få komma in. Vi kontrollerar legitimation vid insläppet. Då vi serverar alkohol på samtliga konserter kan du även behöva visa legitimationen i baren. Gå in på respektive evenemangssida för att se vilken åldersgräns som gäller för eventet du tänker besöka.

Det är arrangörens uttalade åldersgräns som gäller, även vid målsmans sällskap. Uttalad åldersgräns ändras ej med anledning av att Folkhälsomyndigheten klarlagt rekommendationer angående hög ljudvolym som Miljöförvaltningen kräver att arrangören följer för att få bibehålla sin verksamhet. Även om målsman säger sig ta ansvar för barnets hörsel, är det således inte möjligt för arrangören att lägga över ansvaret på besökaren enligt Miljöbalkslagen.

INFÖR BESÖKET

Vi öppnar dörrarna 1,5 timme – 1 timme innan evenemanget börjar. Vi strävar alltid efter att alla våra gäster ska vara inne i lokalen lagom till att huvudakten går på scen. Säkerhetskontroller genomförs vid entrén som en trygghetsskapande åtgärd. Kom därför i god tid samt vara redo med giltigt legitimation och biljett när du står i kön.

 

Münchenbryggeriet Event & Konferens är en kontantfri anläggning. Hos oss kan du betala med swish samt med kontantkort som;  Visa/Mastercard, Maestro, Diners mfl. Observera att vi för tillfället inte tar Amex eller Rikskuponger.

 

Vi har alltid bemannad garderob vid publika evenemang. Garderobsavgiften är 40sek/person. För er säkerhet ombedes alla gäster att hänga in större väskor, ytterjackor och paraplyer.

 

Under våra publika evenemang finns det alltid en välkomponerad barmeny med enklare maträtter och snacks. Det finns sällan sittplatser i lokalen, så maten är anpassad att ätas minglande/stående. Visste ni att vi blivit ett bryggeri och tillverkar egen hantverksöl? Kom gärna i god tid och smaka våra egentillverkade ekologiska ölsorter.

 

Systemkamera och selfiepinne lämnas alltid hemma. Men för att ta reda på vad som gäller avseende fotografering under det evenemang du ska besöka, rekommenderar vi dig att kontakta arrangören för evenemanget. Du hittar kontaktuppgifterna till arrangörerna på respektive evenemangssida. Det är arrangören som avgör om fotoförbud råder, Münchenbryggeriet tar således inte dessa beslut.

 

I vissa fall tar bandet som säljer merchandise, endast kontanter. Hos oss kan du inte ta ut kontanter då vi är en kontantfri anläggning. Närmaste bankomat ligger i hörnet Hornsgatan/Torkel Knutssonsgatan, i anslutning till Handelsbanken.

 

Vid behov av sittplats hänvisar vi dig att köpa handikappanpassad biljett hos biljettombudet. Du som bokat denna biljett får då tillgång till en dedikerad yta för bättre sikt. En ledsagare går med gratis på samma biljett.

 

Det finns hiss från entréplan/foajén (plan 0) till konsertlokalen (plan 1).
Handikapptoaletter med skötbord finns också lättillgängligt på båda våningsplanen.

 

Har du inte fått svar på din fråga?

Läs våra vanligaste frågor och svar här >>

Hitta hit

Münchenbryggeriet ligger centralt beläget på Södermalm mitt i Stockholm.
Adress: Torkel Knutssonsgatan 2
T-bana: Mariatorget, uppgång Torkel Knutssonsgatan.

Hitta hit