När du väljer Münchenbryggeriet kan du vara säker på att få allt som krävs för en riktigt lyckad konferens. Vi har den senaste tekniken, vällagad mat från våra egna kök och kunnig personal.

Genom att välja våra produkter och tjänster bidrar du till ett mindre klimatavtryck. Hållbarhetsarbetet genomsyrar hela vår verksamhet. Genom planering och samordning vill vi göra hållbara val självklara och enkla. Vi ställer höga krav på våra leverantörer och samkör leveranser. Genom våra tjänster kan vi skräddarsy en så hållbar lösning som möjligt till ert event och på så vis minimera vår klimatpåverkan.

Konferens & events

Boka ert nästa event hos oss! Vi erbjuder alla tänkbara mötestjänster för ett lyckat event.

> Fysiska möten

Vi erbjuder

Projektledning

Vid bokningen av ett event hos oss ingår alltid en projektledare som finns tillgänglig under planeringens gång samt på plats under genomförande. Våra engagerade projektledare har stor erfarenhet av att genomföra event i våra lokaler och kan hjälpa till med allt gällande utformning, innehåll och uppbyggnad av eventet. Hos oss kan du känna dig trygg med att vi kommer ge er alla förutsättningar för ett lyckat arrangemang.

Mat & dryck

Här på Münchenbryggeriet har vi tre nyrenoverade fullt utrustade restaurangkök där vi lagar all mat från grunden. Med förstklassiga råvaror och mycket omtanke gör vi 3-rättersmenyer, varma och kalla bufféer, kanapéer, smörgåsar och mycket mer. Att laga för 1000 personer eller 50 personer är ingen skillnad för oss, vi gör det med lika mycket omsorg och samma höga kvalitet. Självklart har vi ett ekologiskt husvin på menyn och Münchenbryggeriets egna ekologiska hantverksöl.

Teknik

Kommunikation och presentation är viktigt inom alla typer av evenemang. Münchenbryggeriet levererar den senaste tekniken i form av högkvalitativ ljud, ljus, bildutrustning och professionell personal. Det är viktigt för oss att hitta just er unika och kostnadseffektiva tekniklösning som lyfter ert event till nästa nivå.

Miljömärkt event

Tillsammans med dig vill vi genomföra ett så hållbart arrangemang som möjligt. Genom att välja Münchenbryggeriet som anläggning har du redan gjort ett aktivt val att skapa ett hållbart arrangemang. Oavsett om du vill ha hjälp med klimatkompensering, miljömärkning eller rådgivning ser vi till att du får den inspiration och vägledning du behöver.

Det finns olika verktyg och certifieringar att välja på beroende på omfattning och inriktning. Med hjälp av onlineverktyget Hållbart Evenemang som utgår från de globala målen och personlig vägledning kan du som arrangör planera ditt evenemang med större hänsyn. Och välja att miljöcertifiera arrangemanget för att visa att ni tar ställning.

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete här >

 

Registrering

Vi kan hjälpa dig med delar av eller hela registreringen, från att skicka ut inbjudan till incheckning och utlämning av namnskyltar. Vi använder ett webbaserat eventsystem som gör hanteringen snabb, säker och håller dig uppdaterad i realtid. Vi hjälper dig att skapa en enkel eller avancerad anmälningssida anpassad utifrån ditt event och er grafiska profil.

Branding & dekor

Branding är en viktig del av alla typer av arrangemang. Med hjälp av skyltning, scendekor och övriga trycksaker sätter ni er prägel på lokalen och gör ert budskap tydligare. Vi hjälper er att hitta de bästa ytorna för foliering, vepor, flaggor mm. Tillsammans med våra erfarna leverantörer kan vi hjälpa er att ta fram alla typer av skylt- och profilmaterial.

Utställarservice

Vid större utställningar erbjuder vi utställarservice i form av framställande av utställarkarta och uppbyggnad av utställningsområdet. Vi tar emot beställningar och levererar dekor, teknik och catering till utställarna. Om ni bokar vår utställarservice hjälper vi även till att hantera alla leveranser och vid behov magasinering av material.

Boende

Münchenbryggeriet ligger på Södermalm, mitt i Stockholm med närhet till ett flertal hotell.

> Här hittar du de hotell vi samarbetar med.

10 steg till ett hållbart event

Genom att välja Münchenbryggeriet har ni redan tagit ett första steg mot ett hållbart event. Här är några tips på vägen.

> Se checklistan

Parkeringsplatser

Det går bra att parkera utmed Torkel Knutssonsgatan (ca 100 parkeringsplatser i båda färdriktningar), Söder Mälarstrand (ca 50 parkeringsplatser utmed kajen) och vid närliggande gator. Vid Torkel Knutssonsgatan är det taxeområde 3.

Vi kan även erbjuda laddningsmöjligheter för fordon.

 

* >Se senaste prisuppdateringen här

Bokningsformulär

Hallå!

Våra 23 flexibla lokaler passar för alla typer av event. Vill du ha hjälp att hitta rätt? Tveka inte att kontakta oss!

Martin Molinder
Säljare