Att välja Münchenbryggeriet för ditt event innebär att du inte bara garanteras en framgångsrik händelse, utan också bidrar till en mer hållbar värld. Med våra anrika lokaler erbjuder vi en unik och inspirerande atmosfär för varje tillfälle och varje rum i Münchenbryggeriet berättar sin egen historia, samtidigt som det är utrustat med modern teknik för att möta dagens behov.

Vår kunniga personal är hjärtat i vår service, redo att bistå med expertis och omsorg för att försäkra att varje detalj av ditt event är genomtänkt. Vår strävan efter hållbarhet är inte bara en del av vår affärsmodell, det är en passion som genomsyrar varje aspekt av vår verksamhet. Från noggrant utvalda leverantörer till vår strategiska samordning av leveranser, ser vi till att ditt val av Münchenbryggeriet inte bara uppfyller, utan överträffar dina förväntningar på en hållbar och ansvarsfull eventarena.

Vi är också stolta över att kunna erbjuda vällagad mat, från något av våra 3 egna kök, som förbereds med noggrannhet och passion och med stort fokus på hållbara rätter.

Vi förstår betydelsen av att göra hållbara val enkla och uppnåeliga. Låt oss tillsammans skapa en oförglömlig, hållbar och framgångsrikt event som inte bara gläder dina gäster utan även respekterar och vårdar vår planet. Välkommen till Münchenbryggeriet, där ditt event blir mer än bara en tillställning – det blir en del av en större vision för en hållbar framtid.

Vi erbjuder

Projektledning

Projektledning på Münchenbryggeriet är en integrerad del av vår tjänsteportfölj, vilket säkerställer att varje event blir framgångsrikt och minnesvärt. Från det ögonblick du bokar ditt event hos oss, tilldelas du en erfaren projektledare som är dedikerad att stötta dig genom hela planeringsprocessen och som är närvarande under hela eventets genomförande.

Våra projektledare är inte bara erfarna i att hantera de unika utmaningarna och möjligheterna i våra anrika lokaler, men de är också skickliga i att assistera i allt från utformning till innehåll och strukturell uppbyggnad av ditt event. Deras expertis och engagemang garanterar att varje aspekt av ditt arrangemang hanteras med omsorg och professionalism.

Vi på Münchenbryggeriet är engagerade i att ge dig och dina gäster en exceptionell upplevelse. Du kan känna dig trygg med att vårt team kommer att ge dig alla nödvändiga förutsättningar och stöd för att ditt event ska bli så framgångsrikt och minnesvärt som möjligt.

Mat & dryck

På Münchenbryggeriet stoltserar vi med våra tre nyligen renoverade, fullt utrustade restaurangkök där vår passion för matlagning kommer till liv. Här, där vi tillagar varje rätt från grunden, står kvalitet och smak i centrum. Vårt kunniga köksteam använder enbart förstklassiga råvaror för att skapa utsökta 3-rättersmenyer, varierade varma och kalla bufféer, eleganta kanapéer, smakrika smörgåsar och mycket annat.

Vår flexibilitet och expertis gör att vi hanterar både stora och små sällskap med samma noggrannhet och engagemang. Oavsett om det gäller en middag för 1000 gäster eller en intim sammankomst för 50, levererar vi exceptionell mat med konsekvent hög kvalitet.

Vår meny inkluderar även välvalda drycker för att komplettera måltiderna. Vi är stolta över att erbjuda ett helt ekologiskt urval samt Münchenbryggeriets egen ekologiska hantverksöl, bryggd med omsorg och kvalitet i åtanke här på plats. Varje måltid och dryck hos oss är en upplevelse som speglar vårt engagemang för både smak och hållbarhet.

Teknik

Kommunikation och presentation spelar en central roll i framgången för alla typer av evenemang. På Münchenbryggeriet förstår vi detta och erbjuder därför den senaste tekniken inom ljud, ljus och bild, tillsammans med professionell personal. Vår expertis ligger i att skräddarsy en unik och kostnadseffektiv tekniklösning som inte bara passar era specifika behov, men också verkligen lyfter ert event.

Oavsett vad det är för event, har vi de rätta resurserna för att säkerställa ett imponerande event. Vårt team arbetar nära med er för att förstå era visioner och mål, och använder vår tekniska kunskap för att skapa en upplevelse som överträffar förväntningarna och gör ert event minnesvärt. Med Münchenbryggeriets teknik och expertis vid er sida, är varje evenemang garanterat att bli en framgång

Miljömärkt event

I vårt engagemang för hållbarhet erbjuder vi även vägledning för att välja lämpliga verktyg och certifieringar för miljömedvetna evenemang. Ett sådant initiativ är ’Miljömärkt event’, skapat av Håll Sverige Rent. Denna certifiering, med dess noggranna checklista och personlig guidning, hjälper dig som arrangör att planera och genomföra evenemang med ökad miljöhänsyn.

Ett annat viktigt verktyg i vår hållbarhetsverktygslåda är ’Hållbart Evenemang’, ett onlineverktyg som ger inspiration och stöd i hållbarhetsarbete. Detta verktyg sträcker sig bortom miljöaspekterna och inkluderar social hållbarhet i planeringen, vilket återspeglar vår helhetssyn på hållbarhetsfrågor.

För mer information och vägledning om hur du kan integrera dessa hållbarhetsverktyg i ditt nästa event, tveka inte att kontakta oss. Vi är här för att stödja dig i din strävan efter en mer hållbar och ansvarsfull eventplanering

 

Registrering

På Münchenbryggeriet tar vi stolthet i att erbjuda en heltäckande och effektiv service för eventregistrering, allt för att förenkla processen för dig och dina gäster. Vår tjänst innefattar allt från att skicka ut inbjudningar till hantering av incheckning och utdelning av namnskyltar. Vi kan sköta hela registreringsprocessen eller bistå med utvalda delar, beroende på dina behov.

Vi samarbetar med Trippus, en ledande aktör inom eventteknologi, för att använda ett avancerat, webbaserat eventsystem. Detta system garanterar en snabb och säker registreringsprocess, med realtidsuppdateringar för ditt event. Med Trippus kan vi skapa en anpassad anmälningssida som är både enkel att använda och fullständigt skräddarsydd efter ditt events specifika krav och din organisations grafiska profil.

Vår ambition är att göra registreringsprocessen så sömlös och problemfri som möjligt. Vårt engagerade team arbetar nära med dig för att säkerställa att varje detalj är i linje med dina förväntningar. Genom att välja Münchenbryggeriet för din eventregistrering, med stöd av Trippus teknologi, kan du försäkra dig om att varje steg i registreringsprocessen blir en positiv och effektiv upplevelse för både dig och dina deltagare.

Branding & dekor

Branding spelar en central roll i alla typer av arrangemang, och det är här Münchenbryggeriet kan göra en betydande skillnad. Genom att använda effektiv skyltning, genomtänkt scendekor och andra trycksaker, kan ni sätta er unika prägel på evenemanget och framhäva ert budskap på ett tydligt sätt.

Vi bistår i att identifiera de optimala ytorna för branding i våra lokaler, vare sig det gäller foliering, vepor, flaggor eller annat material. Vårt team har expertis inom rådgivning och planering för att säkerställa att ert varumärke syns och görs rättvisa under eventet.

Vår styrka ligger i vårt nätverk av erfarna leverantörer som vi samarbetar med för att producera högkvalitativa skylt- och profilmaterial. Oavsett om ni behöver subtila detaljer eller storslagna displays, kan vi hjälpa er att ta fram material som inte bara speglar ert varumärke utan också förhöjer upplevelsen för era gäster.

På Münchenbryggeriet förstår vi vikten av ett starkt visuellt intryck. Vi engagerar oss i varje aspekt av brandingprocessen för att se till att varje element av er branding är genomtänkt, välutformat och effektivt implementerat. Med vår hjälp kan ni transformera våra lokaler till en levande förlängning av ert varumärke, vilket skapar en oförglömlig upplevelse för era deltagare.

Utställarservice

När det kommer till större utställningar, erbjuder Münchenbryggeriet en omfattande utställarservice. Vår tjänst inkluderar skapandet av en detaljerad utställarkarta och en noggrann uppbyggnad av utställningsområdet. Vi förstår vikten av en välorganiserad och visuellt tilltalande utställningsyta, och vårt team arbetar dedikerat för att säkerställa att varje aspekt av utställningsområdet möter våra höga standarder.

Utöver utformningen av utställningsområdet, tar vi emot och hanterar beställningar för allt från dekor och teknik till catering. Vårt mål är att göra det enklare för utställarna att fokusera på det som är viktigast – att presentera sina produkter och tjänster på bästa möjliga sätt.

När ni väljer vår utställarservice, tar vi även hand om hanteringen av alla leveranser. Detta innefattar effektiv koordinering och vid behov även magasinering av material. Vårt team är utrustat med den expertis och erfarenhet som krävs för att säkerställa en smidig process, från början till slut.

Vår utställarservice på Münchenbryggeriet är utformad för att erbjuda en helhetslösning, där vi avlastar er från de praktiska detaljerna och låter er fokusera på att skapa en minnesvärd och framgångsrik utställning. Med vår expertis och engagemang, kan ni lita på att varje aspekt av er utställning kommer att skötas professionellt och effektivt.

Boende

Münchenbryggeriet, beläget på Södermalm i hjärtat av Stockholm, erbjuder inte bara enastående eventlokaler men också bekvämligheten av att vara nära flera hotell. Denna närhet till boendealternativ gör det enkelt för deltagare att hitta boende efter deras egna preferenser.

>Här hittar du en lista över de hotell vi samarbetar med. Dessa noggrant utvalda hotell har valts ut för att de uppfyller våra höga krav på kvalitet och service. Vårt partnerskap med dessa hotell innebär att vi kan erbjuda specialpriser och paketlösningar till alla deltagare. Varje hotell i vår samarbetsgrupp har sitt unika erbjudande, från lyxiga sviter till mer budget vänliga alternativ, alla inom bekvämt gångavstånd från Münchenbryggeriet

 

11 steg till ett hållbart event

Svanenmärkt Anläggning: Välja Münchenbryggeriet bidrar till hållbarhet.

Digital Inbjudan: Använd digitala inbjudningar med inkluderande språk och bilder.

Tillgänglighet: Ange behov vid anmälan för tillgänglighet, såsom hörslinga.

Hållbara Transporter: Föredra kollektivtrafik, samåkning och kompensera för flygresor.

Namnbrickor: Återanvändbara nyckelband från PET-flaskor och korrekt sortering.

Digitala Lösningar: Ersätt tryckt material med eventapp för mindre miljöpåverkan.

Hållbara Giveaways: Välj gåvor som speglar hållbarhet, som trädplantering eller donationer.

Miljövänlig Branding: Använd miljömärkta material och återanvändbara budskap.

Sortering: Använd sorteringsbehållare och extra skyltar för korrekt avfallshantering.

Ekologisk Mat & Dryck: Servera ekologisk, närodlad och helst vegetarisk meny. Erbjud lokalt producerad öl från eget mikrobryggeri.

Minimera Matsvinn: Anpassa servering baserat på rätt antal deltagare och hantera avbokningar effektivt.

 

Parkeringsplatser

Vi uppmuntrar alla våra gäster att använda kollektivtrafik för att ta sig till oss, som ett steg mot en mer hållbar och miljövänlig upplevelse. Om du dock behöver ta bilen, finns det parkeringsmöjligheter längs Torkel Knutssonsgatan (cirka 100 platser i båda riktningar), längs Söder Mälarstrand (cirka 50 platser utmed kajen), samt på närliggande gator. Observera att parkering på Torkel Knutssonsgatan tillhör taxeområde 3. För de som kör elbilar kan vi även erbjuda laddnings möjligheter mot en kostnad.

Bokningsformulär

Hallå!

Våra 21 flexibla lokaler passar för alla typer av event. Vill du ha hjälp att hitta rätt? Tveka inte att kontakta oss!

Fredrik Norberg
Säljchef