Countryklubben, 11 november

Klara Söderbergs Countryklubben öppnar återigen upp portarna

Biljetterna har sålt slut på bara ett par minuter och man har trots det endast haft tre klubbar sedan man öppnade upp första gången för ganska precis tre år sedan. En pandemi och en världsturné för First Aid Kit har satt klubben lite på paus men nu är man äntligen tillbaka med ett nytt datum. Närmare bestämt 11 november på Munchenbryggeriet.

Countryklubben är en kväll som är enda lång hyllning till countrymusik där en av europas främsta americanasångerskor Klara Söderberg (First Aid Kit) agerar kapellmästare och bjuder in några av Sveriges bästa artister som får tolka deras countryfavoriter. Tidigare har Countryklubben haft besök av artister som Markus Krunegård, Mauro Scocco, Nina Persson, Sebastian Murphy, Sarah Klang, Pelle Almqvist, Johanna Söderberg, Isak Söderberg, Magnus Carlson, Amanda Bergman och David Ritschard. På scenen har man tolkat låtar av legendariska artister som Waylon Jennings, Dolly Parton, Gram Parsons, John Prine, Tanya Tucker och George Jones. Bakom klubben står Klara tillsammans med Emil Persson, Sverrir Gudnason och David Borg.

– Det här kommer bli något alldeles extra det här vill man inte missa säger David Borg en av medgrundarna av Countryklubben.

Biljetterna släpps på onsdagen 06/09 kl 18:30 och arrangeras precis som tidigare på Munchenbryggeriet. Här hittar du biljetter!

 

Eventinfo

Titel Countryklubben, 11 november
Datum Lör 11 november 2023
Tid 21:00
Ålder 18år (inga undantag)
Pris 495:- + Serviceavgift
Adress Torkel Knutssonsgatan 2, Stockholm
T-bana Mariatorget

Köp biljett

Kontakta Münchenbryggeriet

INFÖR BESÖKET

I enlighet med Polismyndighetens beslut av den 1 november 2023, gällande väskförbud på större evenemang, råder för närvarande förbud för alla typer av väskor och handväskor. På evenemang som påverkas tillåter vi inga typer av väskor, eller väskliknande föremål som du kan bära något i. Skulle ändå väska medtagas kommer den att genomsökas vid entré och hängas in i garderoben mot avgift.

Undantag kan ges på grund av medicinska skäl, medtag då läkarintyg och väskan i fråga kommer oavsett att kontrolleras.

Låt världen bli en säker plats!

Münchenbryggeriet Event & Konferens är en kontantfri anläggning. Hos oss kan du betala med swish samt med kontantkort som;  Visa/Mastercard, Maestro, Diners mfl. Observera att vi för tillfället inte tar Amex eller Rikskuponger.

Vi har alltid bemannad garderob vid publika evenemang. Garderobsavgiften är 40sek/person. För er säkerhet ombedes alla gäster att hänga in större väskor, ytterjackor och paraplyer.

Systemkamera och selfiepinne lämnas alltid hemma. Men för att ta reda på vad som gäller avseende fotografering under det evenemang du ska besöka, rekommenderar vi dig att kontakta arrangören för evenemanget. Du hittar kontaktuppgifterna till arrangörerna på respektive evenemangssida. Det är arrangören som avgör om fotoförbud råder, Münchenbryggeriet tar således inte dessa beslut.

 

Det finns hiss från entréplan/foajén (plan 0) till konsertlokalen (plan 1).
Handikapptoaletter med skötbord finns också lättillgängligt på båda våningsplanen.

Har du inte fått svar på din fråga?

> Läs våra vanligaste frågor och svar här

Hitta hit

Münchenbryggeriet ligger centralt beläget på Södermalm mitt i Stockholm.
Adress: Torkel Knutssonsgatan 2
T-bana: Mariatorget, uppgång Torkel Knutssonsgatan.

Hitta hit