Här visas alla block som finns tillgängliga som byggstenar.

Box 1

Box 2, möjlighet till fler boxar, finns ingen text – visas ingen box (i box 3)

Biljettfrågor

Var köper jag biljett till evenemang?

Biljetter till evenemang säljs via biljettombud som länkas via våra evenemangssidor. Vi rekommenderar att du endast köper biljetter via auktoriserade ombud. Vi länkar alltid till auktoriserad återförsäljare på respektive evenemangssida.

Kan jag köpa biljett på plats?

Om konserten ej är slutsåld säljer vi biljetter på plats i entrén. Observera att dessa kan vara något dyrare än vid förköp via biljettombud.

Vad har ni för åldersgräns?

Åldersgräns 18 år gäller på samtliga konserter om inget annat anges! Du måste således ha fyllt 18 år (ej året du fyller) för att få komma in. Denna åldersgräns gäller även vid målsmans sällskap. Vi kontrollerar legitimation i dörren vid insläppet samt i vissa fall också vid köp av alkohol i baren. Observera att vi inte kan göra undantag på åldergränsen då vi riskerar vårt serveringstillstånd.

På plats hos oss

När öppnar ni insläppet?

Vi öppnar dörrarna 1,5 timme – 1 timme innan evenemanget börjar. Vi strävar alltid efter att alla våra gäster ska vara inne i lokalen lagom till att huvudakten går på scen. Vi ber dig därför att komma i god tid samt att vara redo med giltigt legitimation och biljett redo när du står i kön.

Har ni bemannad garderob?

Vi har alltid bemannad garderober vid publika evenemang. Garderobsavgiften är 40:-/person och vi endast kort samt swish.
För er säkerhet ombedes alla gäster att hänga in större väskor, ytterjackor och paraplyer.

Får jag ta med mig min kamera?


För att få reda på vad som gäller för det evenemang du ska besöka, rekommenderar vi dig att kontakta arrangören för evenemanget. Du hittar kontaktuppgifterna till arrangörerna på respektive evenemangs sida. Det är arrangören som avgör om fotoförbud råder, Münchenbryggeriet tar således inte dessa beslut.

Om jag tappat/saknar något?


Har du tappat/glömt kvar något i våra lokaler, ber vi dig kontakta vår växel på tel. 08-658 20 00. Växeln är öppen mån-fre mellan 08:00-17:00. Behöver du komma i kontakt med oss övrigt tid, går det givetvis bra att maila till info@m-b.se. Se då till att lämna fullständig information om det du saknar samt ange evenemangets datum och namn. Vi kan ej garantera att kvarglömda saker hittas. Upphittade värdesaker lämnas in till polisen två veckor efter evenemanget, övrigt kvarglömt sparas hos oss i 3 veckor innan det skänks till välgörande ändamål.

Kan jag ta ut kontanter hos er?


Münchenbryggeriet Event + Konferens är en kontantfri anläggning, men i vissa fall tar bandet som säljer merchandise, endast kontanter. Hos oss kan du därför inte ta ut kontanter hos. Närmaste bankomat ligger i hörnet Hornsgatan/Torkel Knutssonsgatan, i anslutning till Handelsbanken.

Säljer ni mat?

Under publika event finns det alltid en välkomponerad barmeny med enklare maträtter och snacks. Det finns sällan sittplatser i lokalen, så maten är anpassad att ätas minglande/stående.

Jonas Henriksson
VD

Här kommer text och ett formulär kan kopplas till. Personer slumpas.

Här kommer text med bild till vänster eller höger. Lite större text i denna!

Text i editor för lite längre texter, bild till höger, eller vänster.

Här är en vanligt texteditor för löpande texter.