Middags- och dryckespaket

Hos oss får ni en unik bröllopslokal i en härlig miljö med storslagen utsikt. Läs mer om våra vanligaste middags- och dryckespaket.

Vi erbjuder

  • Unika lokaler och miljöer.
  • Serviceinriktad och erfaren projektledning.
  • Skräddarsytt middags- och dryckesmeny som passar er och ert bröllop.
  • Bokning av hotellövernattning hos några av våra samarbetspartners.
  • DJs, underhållning, florister, konditorer, fotografer, bröllopskoordinater, transporter och allt annat ni kan tänkas behöva under er stora dag.

Middagspaket: Extra

Detta är en helhetslösning där allt utom placeringskort (och dryck) ingår! Här har ni en lokal för vigsel och fördrink, en middagslokal, samt en separat lokal för dans och bar efter middagen. I entrén lägger vi ut en entrématta och bemannar både garderoben och lokalen med en entrévärd. Vackert dukade bord med vita dukar, vita stolsöverdrag, menykort, dekor/blommor. Därtill finns ljudanläggning och miljöbelysning i alla tre lokaler.

Vi serverar snittar till fördrinken, sittande trerättersmiddag samt tårta och extra bemanning i matsal och bar för en ökad servicenivå.
Dessutom ingår hjälp från extern bröllopskoordinator samt extra tid med våra erfarna projektledare för planering och genomförande.

Pris ca 2250kr/person exkl dryck.

Kostnad för dryckespaket + placeringskort + DJ tillkommer. Mer info om dryckespaketen längre ner.

Middagspaket: Precis lagom

Här har ni en bröllopsmiddag med hög servicenivå. Här har ni en gemensam lokal för fördrink och middagslokal, samt en separat lokal för dans och bar. Ni får stilrent dukade bord med vita dukar och vita stolsöverdrag samt ljudanläggning och miljöbelysning i båda lokalerna. Vi serverar en riktigt bra middag, med snittar till fördrinken och därefter en sittande trerättersmiddag. ”Det lilla extra” såsom dekor, placeringskort, menykort, extra planeringstid, tårta får ni möjlighet att köpa in av oss eller fixa själva.

Pris ca 1850kr/person exkl dryck.

Kostnad för dryckespaket tillkommer. Mer info längre ner.

Middagspaket: Lite mindre

Här har ni en bröllopsmiddag med hög servicenivå. Här har ni en gemensam lokal för fördrink, middag, dans och bar. Ni får stilrent dukade bord med vita dukar och vita stolsöverdrag samt ljudanläggning och miljöbelysning i lokalen. Vi serverar en riktigt bra middag med enklare snacks till fördrinken och en sittande trerättersmiddag. ”Det lilla extra” såsom dekor, placeringskort, menykort, extra planeringstid, tårta får ni möjlighet att köpa in av oss eller fixa själva.

Pris ca 1550kr/person exkl dryck.

Kostnad för dryckespaket tillkommer. Mer info längre ner.

 

Våra vanligaste middags- och dryckespaket

Dryckespaket: Premium

1 glas champagne
2 glas vin (premium)
3cl avec (premium)

Totalt: 470 kr/person

(Extra glas + 90 kr/person)

EXTRA:
Champagne: 650 kr/flaska (5-7 glas/flaska)
Husets vin: 375kr/flaska (4-5 glas/flaska)
Avec/drinkbiljett: 100kr/3cl

Dryckespaket: Husets

1 glas mousserande
2 glas husets vin
3cl Avec

Totalt: 345 kr/person

(Extra glas + 75 kr/person)

EXTRA:
Champagne: 650 kr/flaska (5-7 glas/flaska)
Husets vin: 375kr/flaska (4-5 glas/flaska)
Avec/drinkbiljett: 100kr/3cl

Dryckespaket: Alkoholfritt

1 glas alkoholfri fördrink
2 glas alkoholfritt vin

Totalt: 270 kr/person

(Extra glas + 75 kr/person)

 

Brygg egen öl till bröllopsmenyn

Visste du att vi sedan länge är en Svanenmärkt anläggning med stort kunnande i hållbarhetsfrågor?
Därför använder vi övervägande ekologiska och närproducerade råvaror och vårt dryckessortiment är noga utvalt. Såklart vill vi slå ett extra slag för vårt egna microbryggeri där vi producerar fantastiskt god ekologisk hantverksöl. Kanske vill ni brygga en exklusiv ölsmak till just er bröllopsmeny? Genom att välja oss har ni redan tagit ett stort kliv mot en hållbar bröllopsfest!
Kontakta oss för prisförfrågan.

Hallå!

Hos oss finns förutsättningarna för att skapa en minnesvärd bröllopsfest. Vill du ha hjälp att hitta rätt? Tveka inte att kontakta oss!

Jonas Henriksson
VD