Middag & fest

Med 23 unika lokaler av varierande storlek och karaktär, kan vi skräddarsy ert event efter era behov. De historiska lokalerna passar utmärkt för både middag och fest med 10 – 3500 gäster.

Våra mest efterfrågade middags- och festlokaler

Mälarsalen

600 kvm | Sittande middag 140-640 personer

Mälarsalen är perfekt för middagar och fester för drygt 100 gäster och fler. Lokalen bjuder på en stor och helt fantastisk terrass med enastående panoramautsikt över Stockholms stadsbild. Varför inte börja eller avsluta med en drink och mingel på terrassen? Lokalen är fin med sitt vackra fiskbensparkett och genomgående materialval av hög kvalitet. Lokalen rymmer både scen och skärmpresentationer samt på förfrågan kan såklart även bar och dansgolv erbjudas.

Mer om Mälarsalen

Mässhallen

760 kvm | Sittande middag 200-800 personer

Är ni hundratalet deltagare passar storslagna Mässhallen som middagslokal. Mässhallen är vår största eventlokal inredd med ekparkett och massvis av karaktär. Här finns full flexibilitet när det gäller möblering, scenkonst och dekor – bara fantasin sätter gränser. I direkt anslutning finns en stor bar med möjlig mingelyta på två plan samt en 40 meter lång terrass. Mingel, middag, fest, dansgolv? Här finns allt!

Mer om Mässhallen

Nobelterrassen

250 kvm | Sittande middag 50-150 personer

Nobelterrassen passar utmärkt för middagssälskap för sällskap mellan 50-150 personer. Lokalen bjuder på en stor och helt fantastisk terrass med enastående utsikt över Riddarfjärden som lämpar sig för mingel och grillfest. Lokalen har glänsande parkettgolv ljusa väggar och och en bar i lagom storlek. I lokalen kan vi göra utrymme för såväl scen som dansgolv efter middagen.

Mer om Nobelterrassen

Riddarsalen

220 kvm | Sittande middag 50-200 personer

Riddarsalen är helt unik i sitt slag! Här finns tegelklädda väggar, takbjälkar och oljelampor för ett mer rustikt intryck. Den här lokalen passar middagssällskap upp till 200 personer och inrymmer både mingelyta på etaget, bar samt scen vid önskemål.

Mer om Riddarsalen

Magasinet

530 kvm | Sittande middag 50-250 personer

Magasinet passar alla typer av temafester då stengolv och bergväggar är neutralt och enkelt att dekorera efter önskemål. Med 7 meter i takhöjd och stort etage passar lokalen för både mingel, middag och fest upp till 250 personer. Såklart även med plats för både scen och underhållning!

Mer om Magasinet

Mat och dryck

Menyer

På Münchenbryggeriet finns tre fullt utrustade restaurangkök där vi lagar all mat från grunden. Med förstklassiga ekologiska råvaror och mycket omtanke skapar vi både mat efter era önskemål. Vi gör bla kanapéer, 3-rättersmenyer, varma och kalla bufféer, desserter och mycket mer. Att laga för 1000 personer eller 50 personer är ingen skillnad för oss, vi gör det med lika mycket omsorg och samma höga kvalitet. Självklart har vi ett ekologiskt husvin på menyn och vår egna ekologiska hantverksöl som bryggs längst ner i byggnaden.

Aktiviteter

Brygg egen öl eller addera en ölprovning till ert event

Den optimala aktiviteten hos oss är naturligtvis en ölprovning innan maten. Vi skräddarsyr våra provningar utifrån er grupp. Det finns även möjlighet att brygga en alldeles egen öl tillsammans med vår rutinerade bryggmästare.

Eller kontakta oss för fler förslag på middagsaktiviteter.

Alla våra festlokaler

Hallå!

Hos oss finns förutsättningarna för att skapa det perfekta julbordet. Vill du ha hjälp att hitta rätt? Tveka inte att kontakta oss!

Jonas Henriksson
VD

Svanenmärkt anläggning

Münchenbryggeriet har länge jobbat aktivt med hållbarhet och är Svanenmärkta sedan 2012. Vår verksamhet och bransch medverkar till att göra ett avtryck på omvärlden som vi bör ta ansvar för. Det är därför viktigt för oss att jobba mot att göra ett så litet klimatavtryck som möjligt. Detta gör vi bland annat genom att;

  • Sortera allt vårt avfall
  • Ha 100% miljömärkt el
  • Vara plast- och kemikaliefria
  • Brygga egen närproducerad och ekologisk öl
  • Tillgänglighetsanpassa våra lokaler
  • Använda till stor del ekologiska råvaror
  • Att jobba aktivt för att vara en attraktiv, hälsosam och säker arbetsplats

Värna om miljön och åk gärna kollektivt till oss.
Hjälp oss sortera ditt avfall i rätt behållare.
Tack för att du bryr dig och välkommen till oss!

Vårt hållbarhetsarbete
Mer om Münchenbryggeriet