Tyler Childers, 5 mars 2024

Countrymusik berättar ofta om nedbrutna människor fångade i, om inte hopplösa, så åtminstone olyckliga situationer. Få förvaltar detta arv bättre än Tyler Childers vars diskbänksrealistiska skildringar av alltifrån pappans slit i kolgruvan till drömmen om att en dag ha råd med en egen husvagn är lika detaljrika som gripande. Och precis som vännen och ibland också producenten Sturgill Simpson är Childers djupt rotad i en genre som kallas Outlaw-country – alltså den stil som på 70-talet kom att förknippas med namn som Willie Nelson, Waylon Jennings och Townes Van Zandt när de valde att göra uppror mot vad de uppfattade som den cyniska konformismen i Nashville.

Tyler Childers visade med det stora genombrottet ’Purgatory’ från 2017 att det går alldeles utmärkt att slunga de gamla traditionerna rakt in i samtidens hjärta och dessutom få ett enormt kommersiellt genombrott med hundratals miljoner strömningar på köpet. Sedan dess har han vaktat sin plats på tronen med ytterligare tre fantastiska album. Den 8 september släpps hans sjätte album ’Rustin’ in the Rain’ och att döma av smakprovet ’In Your Love’ så tyder allt på att den eviga outsidern från Kentucky har gjort det igen. Den 5 mars tar Tyler Childers med sig sin stora lilla värld till Münchenbryggeriet i Stockholm – biljettsläpp fredag 15 september klockan 9.00 via Luger.se.

Eventinfo

Titel Tyler Childers, 5 mars 2024
Ålder 18 år
Adress Torkel Knutssonsgatan 2, Stockholm
T-bana Mariatorget
Arrangör Münchenbryggeriet

Arrangör

biljetter

ÅLDERSGRÄNS

Åldersgräns 18 år gäller på samtliga konserter om inget annat anges. Du måste således ha fyllt 18 år (ej året du fyller) för att få komma in. Vi kontrollerar legitimation vid insläppet. Då vi serverar alkohol på samtliga konserter kan du även behöva visa legitimationen i baren. Gå in på respektive evenemangssida för att se vilken åldersgräns som gäller för eventet du tänker besöka.

Det är arrangörens uttalade åldersgräns som gäller, även vid målsmans sällskap. Uttalad åldersgräns ändras ej med anledning av att Folkhälsomyndigheten klarlagt rekommendationer angående hög ljudvolym som Miljöförvaltningen kräver att arrangören följer för att få bibehålla sin verksamhet. Även om målsman säger sig ta ansvar för barnets hörsel, är det således inte möjligt för arrangören att lägga över ansvaret på besökaren enligt Miljöbalkslagen.

INFÖR BESÖKET

Münchenbryggeriet Event & Konferens är en kontantfri anläggning. Hos oss kan du betala med swish samt med kontantkort som;  Visa/Mastercard, Maestro, Diners mfl. Observera att vi för tillfället inte tar Amex eller Rikskuponger.

 

I priset ingår varken mat eller dryck, men en enklare matmeny samt dryck går att köpa på plats.
Visste ni att vi blivit ett bryggeri och tillverkar egen hantverksöl? Kom gärna i god tid och smaka våra egentillverkade ekologiska ölsorter.

Systemkamera och selfiepinne lämnas alltid hemma. Men för att ta reda på vad som gäller avseende fotografering under det evenemang du ska besöka, rekommenderar vi dig att kontakta arrangören för evenemanget. Du hittar kontaktuppgifterna till arrangörerna på respektive evenemangssida. Det är arrangören som avgör om fotoförbud råder, Münchenbryggeriet tar således inte dessa beslut.

 

Konsertlokalen är på entréplan. Handikapptoalett finns.

 

Har du inte fått svar på din fråga?

Läs våra vanligaste frågor och svar här >>

Hitta hit

Münchenbryggeriet ligger centralt beläget på Södermalm mitt i Stockholm.
Adress: Torkel Knutssonsgatan 2
T-bana: Mariatorget, uppgång Torkel Knutssonsgatan.

Hitta hit