Isaiah Rashad 27 mars

Efter fem år utanför rampljuset är den stilbildande rapparen Isaiah Rashad tillbaka med sitt andra album ’The House Is Burning’ och det är med det i ryggen som han intar Münchenbryggeriet den 27 mars 2023! Biljettsläpp fredagen den 14 oktober klockan 10.00 via LiveNation.se.

Exklusivt förköp för Live Nations medlemmar startar torsdagen den 13 oktober klockan 10.00.

Få artister har fått ett sådant omedelbart genombrott som Isaiah Rashad. Uppbackad av världens då hetaste hiphop-label Top Dawg Entertainment och med ett flertal omtalade freestyles i bagaget så släppte han sitt första mixtape ’Cilvia Demo’ 2014 och alla inflytelserika plattformar var eniga: framtiden tillhörde Isaiah Rashad. De sofistikerade texterna var inte bara avundsvärt fyndiga, de var också smärtsamt sårbara medan musiken genomsyrades av Rashads djupa kärlek till södra USA:s hiphop. 2016 kom debutalbumet ’Sun’s Tirade’ och Rashad befäste sin position som en av samtidens allra bästa och mest innovativa rappare. Men under de långa turnéperioderna hade den talangfulla MC:n från staden Chattanooga utvecklat ett missbruk som ledde till att Rashad föll snabbt och skoningslöst. Fem år passerade. Tills 2021, då radiotystnaden bröts med det minst sagt efterlängtade albumet ’The House Is Burning’ på vilket den återuppståndne Isaiah Rashad gör en triumfartad comeback. Albumet gästas av artister som SZA, 6LACK, Lil Uzi Vert och Jay Rock. De hudnära texterna känns igen men musiken är mer experimentell och resultatet är hans bästa och mest sammanhållna album så här långt. Missa inte när den oefterhärmliga Isaiah Rashad kommer till Münchenbryggeriet den 27 mars 2023.

Eventinfo

Titel Isaiah Rashad 27 mars
Datum Ons 4 januari 2023
Tid 20:00
Insläpp 19:00
Ålder 18år (inga undantag)
Pris 370 kr + Serviceavgift
Adress Torkel Knutssonsgatan 2, Stockholm
T-bana Mariatorget
Arrangör Live nation

Köp biljett

Kontakta arrangör

ÅLDERSGRÄNS

Åldersgräns 18 år gäller på samtliga konserter om inget annat anges. Du måste således ha fyllt 18 år (ej året du fyller) för att få komma in. Vi kontrollerar legitimation vid insläppet. Då vi serverar alkohol på samtliga konserter kan du även behöva visa legitimationen i baren. Gå in på respektive evenemangssida för att se vilken åldersgräns som gäller för eventet du tänker besöka.

Det är arrangörens uttalade åldersgräns som gäller, även vid målsmans sällskap. Uttalad åldersgräns ändras ej med anledning av att Folkhälsomyndigheten klarlagt rekommendationer angående hög ljudvolym som Miljöförvaltningen kräver att arrangören följer för att få bibehålla sin verksamhet. Även om målsman säger sig ta ansvar för barnets hörsel, är det således inte möjligt för arrangören att lägga över ansvaret på besökaren enligt Miljöbalkslagen.

INFÖR BESÖKET

Vi öppnar dörrarna 1,5 timme – 1 timme innan evenemanget börjar. Vi strävar alltid efter att alla våra gäster ska vara inne i lokalen lagom till att huvudakten går på scen. Säkerhetskontroller genomförs vid entrén som en trygghetsskapande åtgärd. Kom därför i god tid samt vara redo med giltigt legitimation och biljett när du står i kön.

 

Münchenbryggeriet Event & Konferens är en kontantfri anläggning. Hos oss kan du betala med swish samt med kontantkort som;  Visa/Mastercard, Maestro, Diners mfl. Observera att vi för tillfället inte tar Amex eller Rikskuponger.

 

Vi har alltid bemannad garderob vid publika evenemang. Garderobsavgiften är 40sek/person. För er säkerhet ombedes alla gäster att hänga in större väskor, ytterjackor och paraplyer.

 

Under våra publika evenemang finns det alltid en välkomponerad barmeny med enklare maträtter och snacks. Det finns sällan sittplatser i lokalen, så maten är anpassad att ätas minglande/stående. Visste ni att vi blivit ett bryggeri och tillverkar egen hantverksöl? Kom gärna i god tid och smaka våra egentillverkade ekologiska ölsorter.

 

Systemkamera och selfiepinne lämnas alltid hemma. Men för att ta reda på vad som gäller avseende fotografering under det evenemang du ska besöka, rekommenderar vi dig att kontakta arrangören för evenemanget. Du hittar kontaktuppgifterna till arrangörerna på respektive evenemangssida. Det är arrangören som avgör om fotoförbud råder, Münchenbryggeriet tar således inte dessa beslut.

 

I vissa fall tar bandet som säljer merchandise, endast kontanter. Hos oss kan du inte ta ut kontanter då vi är en kontantfri anläggning. Närmaste bankomat ligger i hörnet Hornsgatan/Torkel Knutssonsgatan, i anslutning till Handelsbanken.

 

Vid behov av sittplats hänvisar vi dig att köpa handikappanpassad biljett hos biljettombudet. Du som bokat denna biljett får då tillgång till en dedikerad yta för bättre sikt. En ledsagare går med gratis på samma biljett.

 

Det finns hiss från entréplan/foajén (plan 0) till konsertlokalen (plan 1).
Handikapptoaletter med skötbord finns också lättillgängligt på båda våningsplanen.

 

Har du inte fått svar på din fråga?

Läs våra vanligaste frågor och svar här >>

Hitta hit

Münchenbryggeriet ligger centralt beläget på Södermalm mitt i Stockholm.
Adress: Torkel Knutssonsgatan 2
T-bana: Mariatorget, uppgång Torkel Knutssonsgatan.

Hitta hit