NYTT DATUM – Sthlm Americana 2022

Vi är otroligt ledsna att behöva konstatera att även sommarens festival (2021) är omöjlig att genomföra på grund av rådande omständigheter. Men, vi ger inte upp – och kommer tillbaka med ett nytt försök 10-11 juni 2022.

Alla som köpt biljetter – oavsett om du behållit din biljett sedan 2020 eller köpt en ny till 2021 kommer få dina pengar tillbaka, och så börjar vi om med nya biljetter till 2022 när det är dags! Du behöver alltså inte göra någonting, ett återköp sker automatiskt.

 

Sthlm Americana återvänder för fjärde gången. De första tre åren har festivalen huserat på Södra Teatern & Mosebacke, men från och med 2022 har flytten gått till Münchenbryggeriet. För första gången har festivalen även två speldagar. Fortsättningsvis är även den största scenen utomhus, kombinerat med ett par inomhus-scener.
Tidigare festivaler har besökts av artister som Jason Isbell & the 400 Unit, John Moreland, Son Volt, Justin Townes Earle, Lindi Ortega, Colter Wall, Paul Cauthen, Dylan LeBlanc och The Handsome Family.

 

Stay safe så ses vi på STHLM Americana!
Har du frågor eller vill ha mer info?
Kontakta: info@sthlmamericana.se

Eventinfo

Titel NYTT DATUM – Sthlm Americana 2022
Insläpp 10-11 juni 2022. Mer info kommer närmare!
Ålder Ej fastställt
Pris fr. 1200 kr + service
Adress Torkel Knutssonsgatan 2, Stockholm
T-bana Mariatorget
Arrangör Sthlm Americana

kontakta arrangör

köp biljett

ÅLDERSGRÄNS

Åldersgräns 18 år gäller på samtliga konserter om inget annat anges. Du måste således ha fyllt 18 år (ej året du fyller) för att få komma in. Vi kontrollerar legitimation vid insläppet. Då vi serverar alkohol på samtliga konserter kan du även behöva visa legitimationen i baren. Gå in på respektive evenemangssida för att se vilken åldersgräns som gäller för eventet du tänker besöka.

Det är arrangörens uttalade åldersgräns som gäller, även vid målsmans sällskap. Uttalad åldersgräns ändras ej med anledning av att Folkhälsomyndigheten klarlagt rekommendationer angående hög ljudvolym som Miljöförvaltningen kräver att arrangören följer för att få bibehålla sin verksamhet. Även om målsman säger sig ta ansvar för barnets hörsel, är det således inte möjligt för arrangören att lägga över ansvaret på besökaren enligt Miljöbalkslagen.

INFÖR BESÖKET

Vi öppnar dörrarna 1,5 timme – 1 timme innan evenemanget börjar. Vi strävar alltid efter att alla våra gäster ska vara inne i lokalen lagom till att huvudakten går på scen. Säkerhetskontroller genomförs vid entrén som en trygghetsskapande åtgärd. Kom därför i god tid samt vara redo med giltigt legitimation och biljett när du står i kön.

 

Münchenbryggeriet Event & Konferens är en kontantfri anläggning. Hos oss kan du betala med swish samt med kontantkort, som; Amex, Visa/Mastercard, Maestro, Diners mfl. Observera dock att vi inte tar Rikskuponger.

 

Vi har alltid bemannad garderob vid publika evenemang. Garderobsavgiften är 40sek/person. För er säkerhet ombedes alla gäster att hänga in större väskor, ytterjackor och paraplyer.

 

Under våra publika evenemang finns det alltid en välkomponerad barmeny med enklare maträtter och snacks. Det finns sällan sittplatser i lokalen, så maten är anpassad att ätas minglande/stående. Visste ni att vi blivit ett bryggeri och tillverkar egen hantverksöl? Kom gärna i god tid och smaka våra egentillverkade ekologiska ölsorter.

 

Systemkamera och selfiepinne lämnas alltid hemma. Men för att ta reda på vad som gäller avseende fotografering under det evenemang du ska besöka, rekommenderar vi dig att kontakta arrangören för evenemanget. Du hittar kontaktuppgifterna till arrangörerna på respektive evenemangssida. Det är arrangören som avgör om fotoförbud råder, Münchenbryggeriet tar således inte dessa beslut.

 

I vissa fall tar bandet som säljer merchandise, endast kontanter. Hos oss kan du inte ta ut kontanter då vi är en kontantfri anläggning. Närmaste bankomat ligger i hörnet Hornsgatan/Torkel Knutssonsgatan, i anslutning till Handelsbanken.

 

Vi erbjuder generellt enbart ståplatser. Vid behov av sittplats hänvisar vi dig att köpa handikappanpassad biljett hos biljettombudet. Du som bokat denna biljett får då tillgång till en dedikerad yta för bättre sikt.

 

Det finns hiss från entréplan/foajén (plan 0) till konsertlokalen (plan 1).
Handikapptoaletter med skötbord finns också lättillgängligt på båda våningsplanen.

 

Har du inte fått svar på din fråga?

Läs våra vanligaste frågor och svar här >>

Hitta hit

Münchenbryggeriet ligger centralt beläget på Södermalm mitt i Stockholm.
Adress: Torkel Knutssonsgatan 2
T-bana: Mariatorget, uppgång Torkel Knutssonsgatan.

Hitta hit