STHLM AMERICANA 2021 – NYTT DATUM

Vi värnar om besökare, artister och kollegor. På grund av de rådande omständigheterna kommer inte STHLM Americana 2020 genomföras i år. Men misströsta inte! Vi siktar framåt och tar nya tag för att återkomma i ÄN bättre slag juni 2021. Köpta biljetter 2020 gäller givetvis 2021.

Nu kan vi äntligen meddela att nästa Sthlm Americana kommer gå av stapeln 11-12 juni 2021 på Münchenbryggeriet.

 

Sthlm Americana återvänder för fjärde gången. De första tre åren har festivalen huserat på Södra Teatern & Mosebacke, men från och med 2020 har flytten gått till Münchenbryggeriet. För första gången har festivalen även två speldagar. Fortsättningsvis är även den största scenen utomhus, kombinerat med ett par inomhus-scener.
Tidigare festivaler har besökts av artister som Jason Isbell & the 400 Unit, John Moreland, Son Volt, Justin Townes Earle, Lindi Ortega, Colter Wall, Paul Cauthen, Dylan LeBlanc och The Handsome Family.

 

Biljetterna till Sthlm Americana 2021 är ute! Ordinarie biljetter 2021 kostar 1650kr + service och gäller för båda dagarna 11-12 juni 2021.

Du som köpt biljett till 2020 har alltså redan din plats säkrad till 2021. Du kommer få information skickad till dig om hur du begär återköp om du nu skulle vilja det. Vi hoppas att du som har möjlighet väljer att behålla biljetten, det är det absolut effektivaste sättet du kan stötta oss och det fortsätta arbetet med framtida festivaler på. Givetvis, om du inte har den möjligheten, så kommer du kunna återlösa din biljett.

En stor del av de presenterade artisterna för 2020 är redan klara till nästa sommar, och de första namnen kommer vi gå ut med inom de närmaste dagarna. Vi kommer givetvis även fylla på med fler längs vägen – och är rätt övertygade om att de högt ställda förväntningarna vi alla haft på den här sommaren kommer överträffas med råge när vi nu får vänta ett år till!

 

Stay safe så ses vi på STHLM Americana 2021!
Har du frågor eller vill ha mer info?
Kontakta: info@sthlmamericana.se

Eventinfo

Titel STHLM AMERICANA 2021 – NYTT DATUM
Insläpp 11-12 juni 2021. Mer info kommer snart!
Ålder Info kommer snart!
Pris fr. 1200 kr + service
Adress Torkel Knutssonsgatan 2, Stockholm
T-bana Mariatorget
Arrangör Sthlm Americana

kontakta arrangör

köp biljett

ÅLDERSGRÄNS

Åldersgräns 18 år gäller på samtliga konserter om inget annat anges. Du måste således ha fyllt 18 år (ej året du fyller) för att få komma in. Vi kontrollerar legitimation vid insläppet. Då vi serverar alkohol på samtliga konserter kan du även behöva visa legitimationen i baren. Gå in på respektive evenemangssida för att se vilken åldersgräns som gäller för eventet du tänker besöka.

Det är arrangörens uttalade åldersgräns som gäller, även vid målsmans sällskap. Uttalad åldersgräns ändras ej med anledning av att Folkhälsomyndigheten klarlagt rekommendationer angående hög ljudvolym som Miljöförvaltningen kräver att arrangören följer för att få bibehålla sin verksamhet. Även om målsman säger sig ta ansvar för barnets hörsel, är det således inte möjligt för arrangören att lägga över ansvaret på besökaren enligt Miljöbalkslagen.

INFÖR BESÖKET

Vi öppnar dörrarna 1,5 timme – 1 timme innan evenemanget börjar. Vi strävar alltid efter att alla våra gäster ska vara inne i lokalen lagom till att huvudakten går på scen. Säkerhetskontroller genomförs vid entrén som en trygghetsskapande åtgärd. Kom därför i god tid samt vara redo med giltigt legitimation och biljett när du står i kön.

 

Münchenbryggeriet Event & Konferens är en kontantfri anläggning. Hos oss kan du betala med swish samt med kontantkort, som; Amex, Visa/Mastercard, Maestro, Diners mfl. Observera dock att vi inte tar Rikskuponger.

 

Vi har alltid bemannad garderob vid publika evenemang. Garderobsavgiften är 40sek/person. För er säkerhet ombedes alla gäster att hänga in större väskor, ytterjackor och paraplyer.

 

Under våra publika evenemang finns det alltid en välkomponerad barmeny med enklare maträtter och snacks. Det finns sällan sittplatser i lokalen, så maten är anpassad att ätas minglande/stående. Visste ni att vi blivit ett bryggeri och tillverkar egen hantverksöl? Kom gärna i god tid och smaka våra egentillverkade ekologiska ölsorter.

 

Systemkamera och selfiepinne lämnas alltid hemma. Men för att ta reda på vad som gäller avseende fotografering under det evenemang du ska besöka, rekommenderar vi dig att kontakta arrangören för evenemanget. Du hittar kontaktuppgifterna till arrangörerna på respektive evenemangssida. Det är arrangören som avgör om fotoförbud råder, Münchenbryggeriet tar således inte dessa beslut.

 

I vissa fall tar bandet som säljer merchandise, endast kontanter. Hos oss kan du inte ta ut kontanter då vi är en kontantfri anläggning. Närmaste bankomat ligger i hörnet Hornsgatan/Torkel Knutssonsgatan, i anslutning till Handelsbanken.

 

Vi erbjuder generellt enbart ståplatser. Vid behov av sittplats hänvisar vi dig att köpa handikappanpassad biljett hos biljettombudet. Du som bokat denna biljett får då tillgång till en dedikerad yta för bättre sikt.

 

Det finns hiss från entréplan/foajén (plan 0) till konsertlokalen (plan 1).
Handikapptoaletter med skötbord finns också lättillgängligt på båda våningsplanen.

 

Har du inte fått svar på din fråga?

Läs våra vanligaste frågor och svar här >>

Hitta hit

Münchenbryggeriet ligger centralt beläget på Södermalm mitt i Stockholm.
Adress: Torkel Knutssonsgatan 2
T-bana: Mariatorget, uppgång Torkel Knutssonsgatan.

Hitta hit