The comedy store 17 februari

Storbritanniens populäraste och mest kända komedivarumärke, The Comedy Store, återvänder till Sverige för ännu en fullspäckad föreställning på Magasinet (Munchenbryggeriet) den 17 februari. Denna föreställning är det inga mindre än de brittiska komikerna Geoff Norcott, Laura Lexx och Lily Phillips som kommer inta scenen och göra det svårt för den svenska publiken att inte vika sig för skratt. Jonathan Rollins agerar host under kvällen!

 

Biljetter finns ute NU via LiveNation.se!

 

Geoff Norcott

 

Efter att Geoff Norcott medverkat på bland annat The Mash Report (BBC2), Mock The Week (BBC1) och Question Time (BBC1) så har han blivit ett välkänt namn inom brittisk komedi med ett stort följarantal. Geoff går utanför det klassiska komiska ramverket och har hittat sin egen nisch inom politik och sociala frågor, vilket resulterat i utsålda föreställningar både nationellt och internationellt.

 

Laura Lexx

 

Komikern, författaren och skådespelaren Laura Lexx är en av de bästa kvinnliga komikerna som uppträder just nu. Laura är en kreativ, talangfull all-round komiker som under de senaste åren gjort föreställningar runt om i UK, Europa och Dubai och därtill blivit en flerfaldig prisbelönt komiker med utmärkelser som inkluderar bland annat Comics Comic Best MC Award och Comedians Choise Awards 2018 och 2019. Laura har tidigare agerat support till bland annat Tim Vine, Jason Manford och Russell Kane för att nämna några, där hon fått oerhört bra respons på sina fartfyllda framträdanden.

 

Lily Phillips

 

Lily Phillips, finalist i BBC New Comedy Awards 2021 är en av de mest spännande och lovande rösterna inom brittisk komedi. Med utsålda föreställningar inom Storbritannien, Funny women finalist 2018 och en andraplats på Leicester Square New Comedian of the Year ser framtiden minst sagt ljus ut för den talangfulla Lily Phillips.

Biljetter:
Biljetter finns ute NU via LiveNation.se!

Pressbiljetter & fotopass
Ansökan om köp av pressbiljett skickas till press@livenation.se. Det är viktigt att du skickar en förfrågan per artist/evenemang och att du i ämnesraden anger vilken artist/evenemang det gäller.

Fotopass-ansökan görs via photorequest.livenation.se (notera att godkänt fotopass inte gäller som biljett).

Med reservation för eventuella ändringar. Senast uppdaterad information om våra evenemang hittar du alltid på livenation.se.

 

 

Eventinfo

Titel The comedy store 17 februari
Datum Fre 17 februari 2023
Tid 20:00
Insläpp 19:00
Ålder 18 (inga undantag)
Pris 290:- (+ serviceavgift)
Adress söder mälarstrand 25, Stockholm
T-bana Mariatorget
Arrangör Live Nation

Köp biljett

Arrangör

ÅLDERSGRÄNS

Åldersgräns 18 år gäller på samtliga konserter om inget annat anges. Du måste således ha fyllt 18 år (ej året du fyller) för att få komma in. Vi kontrollerar legitimation vid insläppet. Då vi serverar alkohol på samtliga konserter kan du även behöva visa legitimationen i baren. Gå in på respektive evenemangssida för att se vilken åldersgräns som gäller för eventet du tänker besöka.

Det är arrangörens uttalade åldersgräns som gäller, även vid målsmans sällskap. Uttalad åldersgräns ändras ej med anledning av att Folkhälsomyndigheten klarlagt rekommendationer angående hög ljudvolym som Miljöförvaltningen kräver att arrangören följer för att få bibehålla sin verksamhet. Även om målsman säger sig ta ansvar för barnets hörsel, är det således inte möjligt för arrangören att lägga över ansvaret på besökaren enligt Miljöbalkslagen.

INFÖR BESÖKET

Vi öppnar dörrarna 1,5 timme – 1 timme innan evenemanget börjar. Vi strävar alltid efter att alla våra gäster ska vara inne i lokalen lagom till att huvudakten går på scen. Säkerhetskontroller genomförs vid entrén som en trygghetsskapande åtgärd. Kom därför i god tid samt vara redo med giltigt legitimation och biljett när du står i kön.

 

Münchenbryggeriet Event & Konferens är en kontantfri anläggning. Hos oss kan du betala med swish samt med kontantkort som;  Visa/Mastercard, Maestro, Diners mfl. Observera att vi för tillfället inte tar Amex eller Rikskuponger.

 

Vi har alltid bemannad garderob vid publika evenemang. Garderobsavgiften är 40sek/person. För er säkerhet ombedes alla gäster att hänga in större väskor, ytterjackor och paraplyer.

 

Under våra publika evenemang finns det alltid en välkomponerad barmeny med enklare maträtter och snacks. Det finns sällan sittplatser i lokalen, så maten är anpassad att ätas minglande/stående. Visste ni att vi blivit ett bryggeri och tillverkar egen hantverksöl? Kom gärna i god tid och smaka våra egentillverkade ekologiska ölsorter.

 

Systemkamera och selfiepinne lämnas alltid hemma. Men för att ta reda på vad som gäller avseende fotografering under det evenemang du ska besöka, rekommenderar vi dig att kontakta arrangören för evenemanget. Du hittar kontaktuppgifterna till arrangörerna på respektive evenemangssida. Det är arrangören som avgör om fotoförbud råder, Münchenbryggeriet tar således inte dessa beslut.

 

I vissa fall tar bandet som säljer merchandise, endast kontanter. Hos oss kan du inte ta ut kontanter då vi är en kontantfri anläggning. Närmaste bankomat ligger i hörnet Hornsgatan/Torkel Knutssonsgatan, i anslutning till Handelsbanken.

 

Vid behov av sittplats hänvisar vi dig att köpa handikappanpassad biljett hos biljettombudet. Du som bokat denna biljett får då tillgång till en dedikerad yta för bättre sikt. En ledsagare går med gratis på samma biljett.

 

Det finns hiss från entréplan/foajén (plan 0) till konsertlokalen (plan 1).
Handikapptoaletter med skötbord finns också lättillgängligt på båda våningsplanen.

 

Har du inte fått svar på din fråga?

Läs våra vanligaste frågor och svar här >>

Hitta hit

Münchenbryggeriet ligger centralt beläget på Södermalm mitt i Stockholm.
Adress: Torkel Knutssonsgatan 2
T-bana: Mariatorget, uppgång Torkel Knutssonsgatan.

Hitta hit