Halestrom, 12 november

Halestorm med speciel guest Black Veil Brides återvänder till Sverige senare i år!

 

Med Back From The Dead, Halestorms femte och senaste album, råder det inga tvivel om att Nashville-baserade bandet är mer levande än någonsin. Ikväll ger bandet en konsert på Parksnäckan i Uppsala men redan nu kan Halestorm avslöja att de återvänder till Sverige senare i år – den 12 november på Münchenbryggeriet i Stockholm! Special guests: Black Veil Brides

 

Biljetter släpps på tisdag den 27 juni klockan 10:00 via LiveNation.se

Förköpserbjudande för LiveNations medlemmar startar måndag 26 juni 10:00

 

Den kraftfulla kvartetten, med sångerskan Lzzy Hale i spetsen, är erkända som ett av rockvärldens mest dynamiska och energifyllda band. Deras senaste album Back From The Dead släpptes i slutet av förra året och är ett kompromisslöst och obestridligt arbete, som är Halestorm rakt igenom.

 

Back From The Dead is the best 38 minutes of pure rock you’ve heard this year.” Säger Kerrang! om albumet.

 

Halestorm, som startade som en barndomsdröm för syskonen Lzzy och Arejay Hale, har sedan den självbetitlade debuten 2009 samlat på sig en enorm fanskara världen över. Inte minst här i Sverige där bandet är storfavoriter. Vi ser därför extra mycket fram emot att bandet återvänder senare i år! Den här gången med special guests Black Veil Brides, den 12 november på Münchenbryggeriet i Stockholm.

 

“We are so excited to be back across the pond where the rock n roll lifers are! We are celebrating so many milestones this year including having the honour of headlining Wembley at the end of the year! To kick it up a notch we’ve invited our friends in Black Veil Brides to join us for a run as well. We can’t wait to see all of your passionate faces!”, säger Lzzy Hale.

Eventinfo

Titel Halestrom, 12 november
Datum Sön 12 november 2023
Tid 19:30
Insläpp 18:15
Ålder 18år (inga undantag)
Pris 495 kr + Serviceavgift
Adress Torkel Knutssonsgatan 2, Stockholm
T-bana Mariatorget
Arrangör Live nation

Köp biljett

Kontakta arrangör

ÅLDERSGRÄNS

Åldersgräns 18 år gäller på samtliga konserter om inget annat anges. Du måste således ha fyllt 18 år (ej året du fyller) för att få komma in. Vi kontrollerar legitimation vid insläppet. Då vi serverar alkohol på samtliga konserter kan du även behöva visa legitimationen i baren. Gå in på respektive evenemangssida för att se vilken åldersgräns som gäller för eventet du tänker besöka.

Det är arrangörens uttalade åldersgräns som gäller, även vid målsmans sällskap. Uttalad åldersgräns ändras ej med anledning av att Folkhälsomyndigheten klarlagt rekommendationer angående hög ljudvolym som Miljöförvaltningen kräver att arrangören följer för att få bibehålla sin verksamhet. Även om målsman säger sig ta ansvar för barnets hörsel, är det således inte möjligt för arrangören att lägga över ansvaret på besökaren enligt Miljöbalkslagen.

INFÖR BESÖKET

Vi öppnar dörrarna 1,5 timme – 1 timme innan evenemanget börjar. Vi strävar alltid efter att alla våra gäster ska vara inne i lokalen lagom till att huvudakten går på scen. Säkerhetskontroller genomförs vid entrén som en trygghetsskapande åtgärd. Kom därför i god tid samt vara redo med giltigt legitimation och biljett när du står i kön.

 

Münchenbryggeriet Event & Konferens är en kontantfri anläggning. Hos oss kan du betala med swish samt med kontantkort som;  Visa/Mastercard, Maestro, Diners mfl. Observera att vi för tillfället inte tar Amex eller Rikskuponger.

 

Vi har alltid bemannad garderob vid publika evenemang. Garderobsavgiften är 40sek/person. För er säkerhet ombedes alla gäster att hänga in större väskor, ytterjackor och paraplyer.

 

Under våra publika evenemang finns det alltid en välkomponerad barmeny med enklare maträtter och snacks. Det finns sällan sittplatser i lokalen, så maten är anpassad att ätas minglande/stående. Visste ni att vi blivit ett bryggeri och tillverkar egen hantverksöl? Kom gärna i god tid och smaka våra egentillverkade ekologiska ölsorter.

 

Systemkamera och selfiepinne lämnas alltid hemma. Men för att ta reda på vad som gäller avseende fotografering under det evenemang du ska besöka, rekommenderar vi dig att kontakta arrangören för evenemanget. Du hittar kontaktuppgifterna till arrangörerna på respektive evenemangssida. Det är arrangören som avgör om fotoförbud råder, Münchenbryggeriet tar således inte dessa beslut.

 

I vissa fall tar bandet som säljer merchandise, endast kontanter. Hos oss kan du inte ta ut kontanter då vi är en kontantfri anläggning. Närmaste bankomat ligger i hörnet Hornsgatan/Torkel Knutssonsgatan, i anslutning till Handelsbanken.

 

Vid behov av sittplats hänvisar vi dig att köpa handikappanpassad biljett hos biljettombudet. Du som bokat denna biljett får då tillgång till en dedikerad yta för bättre sikt. En ledsagare går med gratis på samma biljett.

 

Det finns hiss från entréplan/foajén (plan 0) till konsertlokalen (plan 1).
Handikapptoaletter med skötbord finns också lättillgängligt på båda våningsplanen.

 

Har du inte fått svar på din fråga?

Läs våra vanligaste frågor och svar här >>

Hitta hit

Münchenbryggeriet ligger centralt beläget på Södermalm mitt i Stockholm.
Adress: Torkel Knutssonsgatan 2
T-bana: Mariatorget, uppgång Torkel Knutssonsgatan.

Hitta hit