King Gizzard & The Lizard Wizard 7 mars

King Gizzard & The Lizard Wizard

 

Om kreativitet vore en olympisk gren skulle King Gizzard & The Lizard Wizard stå högst upp på prispallen. Sedan bandet bildades i Melbourne 2010 har de nämligen släppt häpnadsväckande 20 studioalbum, 14 liveskivor och 3 EP: s. Var och en med ett tydligt ID. Helt utan rädsla har de kastat sig mellan 60-tals psyk, expansiv jazzrock, heavy metal, sci-fi-progg, folk och flippad garagerock. Alltmedan de lyckats låta som det mest obskyra superfyndet på skivbörsen och framåtblickande experimentalister på en och samma gång. Frank Zappa har äntligen fått värdiga arvtagare!

 

Bara i år har det sexhövdade bandet släppt de tre albumen ’Made in Timeland’, ’Omnium Gatherum’ och ’Ice. Death, Planets, Lungs, Mushrooms and Lava’. Som om inte det vore nog så kommer australiensarna släppa ytterligare två album i höst: ’Laminated Denim’ och ’Changes’. Hur de hinner med att vara ett av världens flitigast turnerande band samtidigt övergår nog de flestas förstånd, men det gäller å andra sidan det mesta med det egensinniga kollektivet. I mars kommer King Gizzard & The Lizard Wizard att ta med sig sin omtalat elektrifierade liveshow och sin rika diskografi till Sverige för att bjuda på två oförglömliga konserter. Du kan se dem den 6 mars på Plan B i Malmö och den 7 mars på Münchenbryggeriet i Stockholm. Biljettsläpp fredag 14 oktober klockan 10.00 via Luger.se!

Eventinfo

Titel King Gizzard & The Lizard Wizard 7 mars
Insläpp 19:00
Ålder 18 år
Adress Torkel Knutssonsgatan 2, Stockholm
T-bana Mariatorget
Arrangör Münchenbryggeriet

ÅLDERSGRÄNS

Åldersgräns 18 år gäller på samtliga konserter om inget annat anges. Du måste således ha fyllt 18 år (ej året du fyller) för att få komma in. Vi kontrollerar legitimation vid insläppet. Då vi serverar alkohol på samtliga konserter kan du även behöva visa legitimationen i baren. Gå in på respektive evenemangssida för att se vilken åldersgräns som gäller för eventet du tänker besöka.

Det är arrangörens uttalade åldersgräns som gäller, även vid målsmans sällskap. Uttalad åldersgräns ändras ej med anledning av att Folkhälsomyndigheten klarlagt rekommendationer angående hög ljudvolym som Miljöförvaltningen kräver att arrangören följer för att få bibehålla sin verksamhet. Även om målsman säger sig ta ansvar för barnets hörsel, är det således inte möjligt för arrangören att lägga över ansvaret på besökaren enligt Miljöbalkslagen.

INFÖR BESÖKET

Münchenbryggeriet Event & Konferens är en kontantfri anläggning. Hos oss kan du betala med swish samt med kontantkort som;  Visa/Mastercard, Maestro, Diners mfl. Observera att vi för tillfället inte tar Amex eller Rikskuponger.

 

I priset ingår varken mat eller dryck, men en enklare matmeny samt dryck går att köpa på plats.
Visste ni att vi blivit ett bryggeri och tillverkar egen hantverksöl? Kom gärna i god tid och smaka våra egentillverkade ekologiska ölsorter.

Systemkamera och selfiepinne lämnas alltid hemma. Men för att ta reda på vad som gäller avseende fotografering under det evenemang du ska besöka, rekommenderar vi dig att kontakta arrangören för evenemanget. Du hittar kontaktuppgifterna till arrangörerna på respektive evenemangssida. Det är arrangören som avgör om fotoförbud råder, Münchenbryggeriet tar således inte dessa beslut.

 

Konsertlokalen är på entréplan. Handikapptoalett finns.

 

Har du inte fått svar på din fråga?

Läs våra vanligaste frågor och svar här >>

Hitta hit

Münchenbryggeriet ligger centralt beläget på Södermalm mitt i Stockholm.
Adress: Torkel Knutssonsgatan 2
T-bana: Mariatorget, uppgång Torkel Knutssonsgatan.

Hitta hit