Countryklubben, 4/12

ÄNTLIGEN är vi tillbaka. Nu kan vi återigen leva det liv som vi tidigare levde; olycklig kärlek, alkoholromantik, ouppnåeliga drömmar samt att stå och hålla om sina vänner eller sin käraste till countrymusik.

Countryklubbens upplaga nummer två kommer inte göra en enda människa som älskar livet besviken. Precis som tidigare bjuder vi in våra vänner som får tolka sina countryfavoriter på sitt sätt. Med det sagt boka in datumet.


Datum:
 Lördagen den 4 december kl. 22:00
Insläpp: Kl 22:00
Lokal: Mässhallen / Münchenbryggeriet.
Adress: Torkel Knutssonsgatan 2.

Eventinfo

Titel Countryklubben, 4/12
Datum Lör 4 december 2021
Tid 22:00
Ålder 18 år
Pris 395:-/person
Adress Torkel Knutssonsgatan 2, Stockholm
T-bana Mariatorget
Arrangör Münchenbryggeriet

Kontakta arrangör

Köp biljett

ÅLDERSGRÄNS

Åldersgräns 18 år gäller på samtliga konserter om inget annat anges. Du måste således ha fyllt 18 år (ej året du fyller) för att få komma in. Vi kontrollerar legitimation vid insläppet. Då vi serverar alkohol på samtliga konserter kan du även behöva visa legitimationen i baren. Gå in på respektive evenemangssida för att se vilken åldersgräns som gäller för eventet du tänker besöka.

Det är arrangörens uttalade åldersgräns som gäller, även vid målsmans sällskap. Uttalad åldersgräns ändras ej med anledning av att Folkhälsomyndigheten klarlagt rekommendationer angående hög ljudvolym som Miljöförvaltningen kräver att arrangören följer för att få bibehålla sin verksamhet. Även om målsman säger sig ta ansvar för barnets hörsel, är det således inte möjligt för arrangören att lägga över ansvaret på besökaren enligt Miljöbalkslagen.

INFÖR BESÖKET

Münchenbryggeriet Event & Konferens är en kontantfri anläggning. Hos oss kan du betala med swish samt med kontantkort som; Amex, Visa/Mastercard, Maestro, Diners mfl. Observera dock att vi inte tar Rikskuponger.

 

I priset ingår varken mat eller dryck, men en enklare matmeny samt dryck går att köpa på plats.
Visste ni att vi blivit ett bryggeri och tillverkar egen hantverksöl? Kom gärna i god tid och smaka våra egentillverkade ekologiska ölsorter.

Systemkamera och selfiepinne lämnas alltid hemma. Men för att ta reda på vad som gäller avseende fotografering under det evenemang du ska besöka, rekommenderar vi dig att kontakta arrangören för evenemanget. Du hittar kontaktuppgifterna till arrangörerna på respektive evenemangssida. Det är arrangören som avgör om fotoförbud råder, Münchenbryggeriet tar således inte dessa beslut.

 

Konsertlokalen är på entréplan. Handikapptoalett finns.

 

Har du inte fått svar på din fråga?

Läs våra vanligaste frågor och svar här >>

Hitta hit

Münchenbryggeriet ligger centralt beläget på Södermalm mitt i Stockholm.
Adress: Torkel Knutssonsgatan 2
T-bana: Mariatorget, uppgång Torkel Knutssonsgatan.

Hitta hit