Avskalat, 17-18 november

AVSKALAT – Naturvins & Ciderfestival

AVSKALAT är festivalen med fokus på naturvin och hantverksmässigt framställd cider.  På plats presenterar Sveriges främsta importörer och producenter ärliga drycker med ett unikt utbud av produkter att provsmaka. Dessutom erbjuds även passande mat och utvalda delikatesser så som ost och choklad att  äta på plats och att köpa med sig hem.

 

Datum: 17-18 november

Åldersgräns: 18 år.

Pris: 295 kr inklusive fyra dryckeskuponger

Eventinfo

Titel Avskalat, 17-18 november
Datum Fre 17 november 2023
Tid 17:00
Ålder 20år
Pris 295:-
Adress Torkel Knutssonsgatan 2, Stockholm
T-bana Mariatorget
Arrangör Ankan & Hästen AB

Läs mer om festivalen

köp biljett

ÅLDERSGRÄNS

Åldersgränsen för evenemanget är 20år. Du måste således ha fyllt 20 år (ej året du fyller) för att få komma in. Vi kontrollerar legitimation vid insläppet och du kan du även behöva visa legitimationen i baren/montrarna.

Det är arrangörens uttalade åldersgräns som gäller, även vid målsmans sällskap. Uttalad åldersgräns ändras ej med anledning av att Folkhälsomyndigheten klarlagt rekommendationer angående hög ljudvolym som Miljöförvaltningen kräver att arrangören följer för att få bibehålla sin verksamhet. Även om målsman säger sig ta ansvar för barnets hörsel, är det således inte möjligt för arrangören att lägga över ansvaret på besökaren enligt Miljöbalkslagen.

INFÖR BESÖKET

I enlighet med Polismyndighetens beslut av den 1 november 2023, gällande väskförbud på större evenemang, råder för närvarande förbud för alla typer av väskor och handväskor. På evenemang som påverkas tillåter vi inga typer av väskor, eller väskliknande föremål som du kan bära något i. Skulle ändå väska medtagas kommer den att genomsökas vid entré och hängas in i garderoben mot avgift.

Undantag kan ges på grund av medicinska skäl, medtag då läkarintyg och väskan i fråga kommer oavsett att kontrolleras.

Låt världen bli en säker plats!

Münchenbryggeriet Event & Konferens är en kontantfri anläggning. Hos oss kan du betala med swish samt med kontantkort som;  Visa/Mastercard, Maestro, Diners mfl. Observera att vi för tillfället inte tar Amex eller Rikskuponger.
Utställarna på mässan är också kontantfria.

Kontakta arrangör gällande fotografering.

 

Lokalen är på flera plan. Hiss och handikapptoalett med skötbord finns tillgängligt.

 

Har du inte fått svar på din fråga?

> Läs våra vanligaste frågor och svar här

Hitta hit

Münchenbryggeriet ligger centralt beläget på Södermalm mitt i Stockholm.
Adress: Torkel Knutssonsgatan 2
T-bana: Mariatorget, uppgång Torkel Knutssonsgatan.

Hitta hit