Lördagen 9 december 2023 kl 17:00-24.00 arrangerar Mälarsalen höstens sista danskväll med middag, danstävling och dans till Martinez.
Varmt välkomna till en trevlig danskväll i Mälarsalen!

Förköp din middags- och/eller entrébiljett till rabatterat pris! Observera att middagsbuffén måste förköpas för att garanteras plats.

Upplägg:

17:00-18:00 Insläpp till middags- och efterrättsbuffén är öppen
17:00-19:00 Middags- och efterrättsbuffén serveras i Strindberg
18:30-22:00 Insläpp öppnar till danskvällen + Mälarsals-Mästerskapen (MM)
18:30-23:30 Cafeterian är öppen
18:30-19:10 Anmälan till MM sker i Nobel
19:00-19:15 Uppvärmning inför MM i Nobel
19:15-20:00 Tävling – uttagning till MM i Nobel
20:00-24:00 Dans till Martinez i Bankettsalen
21:15 Tävling – final i MM + prisutdelning sker i Bankett
21:15-22:00 Fri dans till bugg- och foxtrotmusik i Nobel (medan finalen pågår i Bankett)
24:00 Slut

Med reservation för ev tidsändringar och upplägg.

Mälarsals-Mästerskapen

Upplägget för danstävlingen är Jack ´n Jill, där alla utan tävlingslicens* kan delta. Dansstilarna som ni kan tävla i är foxtrot och bugg där ingen föranmälan krävs. Alla som vill delta tar sig en nummerlapp på plats mellan kl 18:30-19:10.

* Alla med tävlingslicens från 2000-talet eller senare, samt utbildade danslärare får inte delta på danstävlingen

Förköpspriser:

Middagsbuffé + entré danskväll + MM: 475:-/person (inkl middags- och efterättsbuffé, 1 glas öl/vin/cider/alkoholfritt, dansentré samt garderobsavgift).
Entré danskväll + MM: 275:-/person (inkl garderobsavgift).

Priser i entrén:

Entré Danskväll: 300:-/person (inkl garderobsavgift). Tänk på att Mälarsalen är en kontantfri anläggning. Vi tar kort/swish.

Eken Marknad är en plats för second-hand entusiaster som älskar att hitta nya (men gamla!), unika och högkvalitativa föremål.

Sedan starten 2022 har vi arrangerat 5 marknader runtom i Stockholm med över 500 säljare och 10,000 besökare.

Vi strävar efter att göra våra evenemang så tillgängliga som möjligt för alla besökare där både barn och hundar är välkomna. På vissa platser där marknaden arrangeras kan tillgängligheten för barnvagnar vara något begränsad.

Följ oss gärna på Instagram (@ekenmarknad) där vi kontinuerligt uppdaterar med aktuell information.

 

Countrymusik berättar ofta om nedbrutna människor fångade i, om inte hopplösa, så åtminstone olyckliga situationer. Få förvaltar detta arv bättre än Tyler Childers vars diskbänksrealistiska skildringar av alltifrån pappans slit i kolgruvan till drömmen om att en dag ha råd med en egen husvagn är lika detaljrika som gripande. Och precis som vännen och ibland också producenten Sturgill Simpson är Childers djupt rotad i en genre som kallas Outlaw-country – alltså den stil som på 70-talet kom att förknippas med namn som Willie Nelson, Waylon Jennings och Townes Van Zandt när de valde att göra uppror mot vad de uppfattade som den cyniska konformismen i Nashville.

Tyler Childers visade med det stora genombrottet ’Purgatory’ från 2017 att det går alldeles utmärkt att slunga de gamla traditionerna rakt in i samtidens hjärta och dessutom få ett enormt kommersiellt genombrott med hundratals miljoner strömningar på köpet. Sedan dess har han vaktat sin plats på tronen med ytterligare tre fantastiska album. Den 8 september släpps hans sjätte album ’Rustin’ in the Rain’ och att döma av smakprovet ’In Your Love’ så tyder allt på att den eviga outsidern från Kentucky har gjort det igen. Den 5 mars tar Tyler Childers med sig sin stora lilla värld till Münchenbryggeriet i Stockholm – biljettsläpp fredag 15 september klockan 9.00 via Luger.se.

Med sin första, Creation Records-utgivna och kakofoniska singel Upside Down från 1984 brakade de misantropiska arbetarklassbröderna Jim och William Reid från East Kilbride strax söder om Glasgow in i ett musikklimat kännetecknat av mestadels superslick synth- och radiopop. Det var en av de låtar som gjorde det möjligt för indierocken att äntra en ny kompromisslös fas och den banade även väg för amerikanska själsfränder i stil med Sonic Youth och Dinosaur Jr. Nästa år firar bandet 40 år och beger sig ut på turné med tre stopp i Sverige – 3 april på Pustervik i Göteborg, 6 april på Münchenbryggeriet i Stockholm och 7 april på Plan B i Malmö. Biljettsläpp fredag 1 december klockan 10.00 via Luger.se!

Efter sex album och många år av ansträngd relation mellan Jim och William splittrades The Jesus and Mary Chain 1999. Åtta år senare återförenades bandet för ett gig på Coachella (där Scarlett Johansson gjorde dem sällskap på scen i Lost In Translation-bekanta låten Just Like Honey) och är sedan dess åter aktivt med ett nytt album – Glasgow Eyes – på ingång i vår.

AVSKALAT – Naturvins & Ciderfestival

AVSKALAT är festivalen med fokus på naturvin och hantverksmässigt framställd cider.  På plats presenterar Sveriges främsta importörer och producenter ärliga drycker med ett unikt utbud av produkter att provsmaka. Dessutom erbjuds även passande mat och utvalda delikatesser så som ost och choklad att  äta på plats och att köpa med sig hem.

 

Datum: 17-18 november

Åldersgräns: 18 år.

Pris: 295 kr inklusive fyra dryckeskuponger

Nigel Ng kommer till Münchenbryggeriet den 9 september 2022 som en del av Comedy Stop! Den internationella ståuppkomikern Nigel Ng har skapat den globala sensationen ”Uncle Roger” och har mer än 345 miljoner visningar på YouTube.

VIKTIG INFORMATION INFÖR WHAT A VIEW 2024 – 14 & 15  juni

 

För detta unika tillfälle kommer vi flytta What A View från Munchenbryggeriet till Fåfängan 14 och 15 juni. En idyllisk plats med oslagbar utsikt över hela Djurgården och plats för mycket mera mat, mycket mera dans och mycket mera allt.

 

ALLA KÖPTA BILJETTER GÄLLER – NI BEHÖVER INTE GÖRA NÅGON ÄNDRING!

 

Varför flyttar vi årets What A View till en annan plats? Ett omfattande byggnadsarbete på Münchenbryggeriet omöjliggör vår tvådagarsfest. Vi har därför glädjen att ses på Fåfängan istället nu på fredag och lördag 14 och 15 Juni.

 

Den förtrollande vackra Fåfängan etablerades 1770 och ligger belägen ovanför havet uppe på toppen av berget nära Danviken så långt österut man kan komma på Södermalm här i Stockholm.

 

Det är väldigt enkelt att ta sig dit. En buss på några minuter från Slussen till Londonviadukten. Sen gå i 5 minuter och vips så är du framme. Kolla SL appen för rätt resväg från där du bor.

 

LINE UP OCH SET TIDER

 

Fredag 14 Juni

 

17:00-18:00 Studio Kollektivet

18:00-21:00 Jeremy Olander

21:00-23:00 Argy

 

Lördag 15 Juni

 

15:00-16:00 Nassim Mehran

16:00-17:30 Julia Sandstorm

17:30-19:00 Studio Barnhus All Stars

19:00-21:00 DJ Koze

21:00-23:00 Folamour

 

Allt handlar om att dansa och umgås tillsammans till fantastisk musik från fantastiska artister. Köp din biljett nu så ses vi på Fåfängan 14 och 15 juni.

 

FOLAMOUR (FR)

ARGY (GR)

DJ KOZE (DE)

STUDIO BARNHUS ALL-STARS

JULIA SANDSTORM

NASSIM MEHRAN

MORE ACTS TO BE ANNOUNCED!

Stockholm Carnival party 2024, the 29th edition

 

Lördag den 2 mars – ÅRETS PARTY i Stockholm!

Fyra olika dansgolv med brasiliansk, västindisk och latinamerikansk karneval. Internationella artister flygs in från Rio de Janeiro och Europa och samsas under samma tak med dig, dina vänner och den svenska karnevalseliten. Välkommen!

 

4 dancefloors, 120 artists, 7 DJ:s and 1600 Guests. – The biggest Indoor Carnival in northern Europe!

★ Samba – Brazilian Carnival

★ Soca – Caribbean Carnival

★ Reggaeton, Salsa and Latin Carnival

★ Cuban Carnival

 

Min ålder: 18 år.

Öppet kl 20–03.

 

Biljetter via Tickster: https://secure.tickster.com/15v9fhtm8av4z1c

 

★ Website BAR BRASIL: https://www.barbrasil.se

★ More info or questions? Send mail to: info@barbrasil.se

Mosquito & Barracuda välkomnar dig till sin tredje fest på Magasinet.

Klubben har med sitt ursprung i Radio & TV förgyllt Stockholms nattliv i snart två decennier. En musikalisk blandning från korall till betong lämpad för den partysugna livsnjutaren. Tillsammans med Magasinets personal utlovar vi en magiskt kväll med två välfylld barer i en lyxig klubbmiljö. Mosquito & Barracuda, Thomas Gylling & Uncle Eric med vänner på Magasinet lördag den 21 maj.

 

OUT OF OFFICE UGLY X-MAS SWEATER PARTY
Fira en ful jul med dina finaste vänner, kunder & kollegor på Out of Office After Work. Fri entré på samtliga inomhusevents men du behöver ett konto i OOOAW-appen. Säkerställ att du har den senaste versionen av Community-appen innan du anländer. Strikt 23-årsgräns och business casual dresscode (förutom jultröjan då). Ett bokat VIP-bord, Loyalty Pass eller en Secure Access-biljett via Tickster ger förtur i kön fram till 18.00. Säkerställ att du har den senaste appen här:  www.oooaw.com/download

NYA FUNKTIONER – COMMUNITY APP
En personlig QR-kod finns nu i din profil samt under varje event som du osat till. QR-koden visar du upp för att scannas in i entrén samt låta andra medlemmar scanna för att connecta med dig.

Shuffla, Sök eller Scanna för att connecta med 170.000st medlemmar i alla våra städer.

Free Secure Access Ticket (som du tidigare fått efter 5st stämplar) heter numera ”Loyalty Pass”.

Du kan nu samla lojalitetspoäng lättare genom att dels besöka eventet men även connecta med medlemmar dygnet runt, året runt.

När du nått 1000 lojalitetspoäng får du ett Loyalty Pass som du kan nyttja på valfritt inomhusevent i valfri stad.

LOJALITETSPOÄNG
– 200 lojalitetspoäng per besökt event.
– 5 poäng för en Pleasure Match.
– 3 poäng för en Business Connection.

SECURE ACCESS-BILJETT (VIA TICKSTER)
Våra inomhusevents är alltid gratis. Men vill du ha en garanterad plats samt slippa köa? Köp en av våra Secure Access-biljetter som gäller fram till 18:00, sen går platsen till personer ståendes i vanliga kön. Secure Access-biljetter från Tickster köpes via OOOAW-appen.

BOKA VIP-BORD
VIP-Bord bokas enbart via OOOAW-appen efter era behov och önskemål. I appen ser du tydligt pris per person samt totalsumman. Max antal deltagare på ett VIP-bord är 30 personer. Om ni är fler än detta rekommenderar vi ett Corporate Partnerships som du hittar info om nedan.

CORPORATE PARTNERSHIP
Samla medarbetare, kunder och leverantörer i er egna VIP-yta under ett publikt event. Ett perfekt tillfälle att bygga ert employer brand eller satsa på Client Care. Vi erbjuder nyckelfärdiga lösningar som låter er förena nytta med nöje under tidiga timmar och lägga tiden på roligare saker än att planera events. Bestäm bara budget för mat, dryck och dekor så kan ni börja bjuda in till ett event som passar er kalender. All info och kontakt till en representant under https://oooaw.com/collaborate/corporate-partnerships/

SNABB INFO
Fri entré hela kvällen.
Matalternativ finns.
Strikt 23-årsgräns.
100% Kontantfritt.
Vårdad klädsel.
Borttappat – Kontakta Restauratören
Terms & Conditions
FAQ

High 5!