Lördagen 9 december 2023 kl 17:00-24.00 arrangerar Mälarsalen höstens sista danskväll med middag, danstävling och dans till Martinez.
Varmt välkomna till en trevlig danskväll i Mälarsalen!

Förköp din middags- och/eller entrébiljett till rabatterat pris! Observera att middagsbuffén måste förköpas för att garanteras plats.

Upplägg:

17:00-18:00 Insläpp till middags- och efterrättsbuffén är öppen
17:00-19:00 Middags- och efterrättsbuffén serveras i Strindberg
18:30-22:00 Insläpp öppnar till danskvällen + Mälarsals-Mästerskapen (MM)
18:30-23:30 Cafeterian är öppen
18:30-19:10 Anmälan till MM sker i Nobel
19:00-19:15 Uppvärmning inför MM i Nobel
19:15-20:00 Tävling – uttagning till MM i Nobel
20:00-24:00 Dans till Martinez i Bankettsalen
21:15 Tävling – final i MM + prisutdelning sker i Bankett
21:15-22:00 Fri dans till bugg- och foxtrotmusik i Nobel (medan finalen pågår i Bankett)
24:00 Slut

Med reservation för ev tidsändringar och upplägg.

Mälarsals-Mästerskapen

Upplägget för danstävlingen är Jack ´n Jill, där alla utan tävlingslicens* kan delta. Dansstilarna som ni kan tävla i är foxtrot och bugg där ingen föranmälan krävs. Alla som vill delta tar sig en nummerlapp på plats mellan kl 18:30-19:10.

* Alla med tävlingslicens från 2000-talet eller senare, samt utbildade danslärare får inte delta på danstävlingen

Förköpspriser:

Middagsbuffé + entré danskväll + MM: 475:-/person (inkl middags- och efterättsbuffé, 1 glas öl/vin/cider/alkoholfritt, dansentré samt garderobsavgift).
Entré danskväll + MM: 275:-/person (inkl garderobsavgift).

Priser i entrén:

Entré Danskväll: 300:-/person (inkl garderobsavgift). Tänk på att Mälarsalen är en kontantfri anläggning. Vi tar kort/swish.

När listan över den elektroniska popens pionjärer ska sammanställas så kan en viss oenighet uppstå. Ställt bortom tvivel är dock att Liverpools Orchestral Manoeuvres In The Dark kvalar in där jämte Kraftwerk, Gary Numan, Pet Shop Boys, New Order och Human League. Sättet som OMD gjorde popmusik i början av 80-talet må vara en del av vår samtids gängse metoder idag, men då var deras sätt att skriva medryckande, elektronisk pop futuristisk. Den var så pass nyskapande att det legendariska skivbolaget Factorys lika legendariska boss Tony Wilson en gång sa till de två tonåringarna Paul Humphreys och Andy McCluskey att de var ”the future of pop music” före han släppte deras debutsingel Electricity. Detta blev startskottet för en framgångsrik men likväl konstnärligt kompromisslös karriär där bandet över hela 13 skivor har förfinat sin hybrid av djup kärlek till Kraftwerk med en omisskännlig förmåga att skriva varm, romantisk popmusik.

OMD är idag ett av Englands mest älskade band och nu har vi äran att åter kunna presentera dem på svenska scener – 24 januari på Münchenbryggeriet i Stockholm, och 25 januari på Trädgår’n i Göteborg. Biljettsläpp fredag 22 september klockan 10.00 via Luger.se!

Efter ett 80-tal där OMD knappt lämnade topplistorna kom en period där inspirationen lyste med sin frånvaro. Bandmedlemmarna började ägna sin tid åt annat. Vändpunkten kom när de blev tillfrågade att delta i en TV-show i Tyskland 2006. Förvånade över fansens kärlek och glädjen över att spela tillsammans igen ledde till en formell återförening. OMD visade sig, föga förvånande, inte vara ett band som nöjer sig med att spela gamla klassiker. Kreativiteten återuppstod och bandet har sedan dess gett ut flera plattor. Kommande Bauhaus Staircase som släpps 27 oktober blir album nummer 14 i ordningen.

 

Countrymusik berättar ofta om nedbrutna människor fångade i, om inte hopplösa, så åtminstone olyckliga situationer. Få förvaltar detta arv bättre än Tyler Childers vars diskbänksrealistiska skildringar av alltifrån pappans slit i kolgruvan till drömmen om att en dag ha råd med en egen husvagn är lika detaljrika som gripande. Och precis som vännen och ibland också producenten Sturgill Simpson är Childers djupt rotad i en genre som kallas Outlaw-country – alltså den stil som på 70-talet kom att förknippas med namn som Willie Nelson, Waylon Jennings och Townes Van Zandt när de valde att göra uppror mot vad de uppfattade som den cyniska konformismen i Nashville.

Tyler Childers visade med det stora genombrottet ’Purgatory’ från 2017 att det går alldeles utmärkt att slunga de gamla traditionerna rakt in i samtidens hjärta och dessutom få ett enormt kommersiellt genombrott med hundratals miljoner strömningar på köpet. Sedan dess har han vaktat sin plats på tronen med ytterligare tre fantastiska album. Den 8 september släpps hans sjätte album ’Rustin’ in the Rain’ och att döma av smakprovet ’In Your Love’ så tyder allt på att den eviga outsidern från Kentucky har gjort det igen. Den 5 mars tar Tyler Childers med sig sin stora lilla värld till Münchenbryggeriet i Stockholm – biljettsläpp fredag 15 september klockan 9.00 via Luger.se.

Med sin första, Creation Records-utgivna och kakofoniska singel Upside Down från 1984 brakade de misantropiska arbetarklassbröderna Jim och William Reid från East Kilbride strax söder om Glasgow in i ett musikklimat kännetecknat av mestadels superslick synth- och radiopop. Det var en av de låtar som gjorde det möjligt för indierocken att äntra en ny kompromisslös fas och den banade även väg för amerikanska själsfränder i stil med Sonic Youth och Dinosaur Jr. Nästa år firar bandet 40 år och beger sig ut på turné med tre stopp i Sverige – 3 april på Pustervik i Göteborg, 6 april på Münchenbryggeriet i Stockholm och 7 april på Plan B i Malmö. Biljettsläpp fredag 1 december klockan 10.00 via Luger.se!

Efter sex album och många år av ansträngd relation mellan Jim och William splittrades The Jesus and Mary Chain 1999. Åtta år senare återförenades bandet för ett gig på Coachella (där Scarlett Johansson gjorde dem sällskap på scen i Lost In Translation-bekanta låten Just Like Honey) och är sedan dess åter aktivt med ett nytt album – Glasgow Eyes – på ingång i vår.

AVSKALAT – Naturvins & Ciderfestival

AVSKALAT är festivalen med fokus på naturvin och hantverksmässigt framställd cider.  På plats presenterar Sveriges främsta importörer och producenter ärliga drycker med ett unikt utbud av produkter att provsmaka. Dessutom erbjuds även passande mat och utvalda delikatesser så som ost och choklad att  äta på plats och att köpa med sig hem.

 

Datum: 17-18 november

Åldersgräns: 18 år.

Pris: 295 kr inklusive fyra dryckeskuponger

Nigel Ng kommer till Münchenbryggeriet den 9 september 2022 som en del av Comedy Stop! Den internationella ståuppkomikern Nigel Ng har skapat den globala sensationen ”Uncle Roger” och har mer än 345 miljoner visningar på YouTube.

Studio Sven & Münchenbryggeriet presents: WHAT A VIEW – JUNE 14/15 2024
We are happy to announce that we will be back next year on June 14+15. Once again we will have the opportunity to spend this two-day experience together at Munchenbryggeriet’s beautiful courtyard with Stockholm’s best view. We feel incredibly grateful for this opportunity and shortly we will release news for 2024 so stay tuned!

Stockholm Carnival party 2024, the 29th edition

 

Lördag den 2 mars – ÅRETS PARTY i Stockholm!

Fyra olika dansgolv med brasiliansk, västindisk och latinamerikansk karneval. Internationella artister flygs in från Rio de Janeiro och Europa och samsas under samma tak med dig, dina vänner och den svenska karnevalseliten. Välkommen!

 

4 dancefloors, 120 artists, 7 DJ:s and 1600 Guests. – The biggest Indoor Carnival in northern Europe!

★ Samba – Brazilian Carnival

★ Soca – Caribbean Carnival

★ Reggaeton, Salsa and Latin Carnival

★ Cuban Carnival

 

Min ålder: 18 år.

Öppet kl 20–03.

 

Biljetter via Tickster: https://secure.tickster.com/15v9fhtm8av4z1c

 

★ Website BAR BRASIL: https://www.barbrasil.se

★ More info or questions? Send mail to: info@barbrasil.se

Mosquito & Barracuda välkomnar dig till sin tredje fest på Magasinet.

Klubben har med sitt ursprung i Radio & TV förgyllt Stockholms nattliv i snart två decennier. En musikalisk blandning från korall till betong lämpad för den partysugna livsnjutaren. Tillsammans med Magasinets personal utlovar vi en magiskt kväll med två välfylld barer i en lyxig klubbmiljö. Mosquito & Barracuda, Thomas Gylling & Uncle Eric med vänner på Magasinet lördag den 21 maj.

 

OUT OF OFFICE UGLY X-MAS SWEATER PARTY
Fira en ful jul med dina finaste vänner, kunder & kollegor på Out of Office After Work. Fri entré på samtliga inomhusevents men du behöver ett konto i OOOAW-appen. Säkerställ att du har den senaste versionen av Community-appen innan du anländer. Strikt 23-årsgräns och business casual dresscode (förutom jultröjan då). Ett bokat VIP-bord, Loyalty Pass eller en Secure Access-biljett via Tickster ger förtur i kön fram till 18.00. Säkerställ att du har den senaste appen här:  www.oooaw.com/download

NYA FUNKTIONER – COMMUNITY APP
En personlig QR-kod finns nu i din profil samt under varje event som du osat till. QR-koden visar du upp för att scannas in i entrén samt låta andra medlemmar scanna för att connecta med dig.

Shuffla, Sök eller Scanna för att connecta med 170.000st medlemmar i alla våra städer.

Free Secure Access Ticket (som du tidigare fått efter 5st stämplar) heter numera ”Loyalty Pass”.

Du kan nu samla lojalitetspoäng lättare genom att dels besöka eventet men även connecta med medlemmar dygnet runt, året runt.

När du nått 1000 lojalitetspoäng får du ett Loyalty Pass som du kan nyttja på valfritt inomhusevent i valfri stad.

LOJALITETSPOÄNG
– 200 lojalitetspoäng per besökt event.
– 5 poäng för en Pleasure Match.
– 3 poäng för en Business Connection.

SECURE ACCESS-BILJETT (VIA TICKSTER)
Våra inomhusevents är alltid gratis. Men vill du ha en garanterad plats samt slippa köa? Köp en av våra Secure Access-biljetter som gäller fram till 18:00, sen går platsen till personer ståendes i vanliga kön. Secure Access-biljetter från Tickster köpes via OOOAW-appen.

BOKA VIP-BORD
VIP-Bord bokas enbart via OOOAW-appen efter era behov och önskemål. I appen ser du tydligt pris per person samt totalsumman. Max antal deltagare på ett VIP-bord är 30 personer. Om ni är fler än detta rekommenderar vi ett Corporate Partnerships som du hittar info om nedan.

CORPORATE PARTNERSHIP
Samla medarbetare, kunder och leverantörer i er egna VIP-yta under ett publikt event. Ett perfekt tillfälle att bygga ert employer brand eller satsa på Client Care. Vi erbjuder nyckelfärdiga lösningar som låter er förena nytta med nöje under tidiga timmar och lägga tiden på roligare saker än att planera events. Bestäm bara budget för mat, dryck och dekor så kan ni börja bjuda in till ett event som passar er kalender. All info och kontakt till en representant under https://oooaw.com/collaborate/corporate-partnerships/

SNABB INFO
Fri entré hela kvällen.
Matalternativ finns.
Strikt 23-årsgräns.
100% Kontantfritt.
Vårdad klädsel.
Borttappat – Kontakta Restauratören
Terms & Conditions
FAQ

High 5!