Lördag 26 november 2022 kl 19:00-23:00 gästas Münchenbryggeriet & Mälarsalens danskurser av Wahlströms. Kom redan kl 17:00 och avnjut en härlig middagsbuffé!

Wahlströms spelar i Bankettsalen mellan kl 19:00-23:00. I Strindbergsalongen dukar vi upp vår populära middags- och efterättsbuffé som du kan avnjuta innan danskvällen startar, kl 17:00-19:00.
Vår cafeteria håller öppet kl 18:30-22:30 och säljer kaffe/te, läsk, öl/vin/cider, smörgåsar samt fika/snacks.
Förköp din middags- och/eller entrébiljett till rabatterat pris! Observera att middagsbuffén måste förköpas för att garanteras plats.

Upplägg:

17:00-18:00 Insläpp till middags- och efterrättsbuffén är öppen
17:00-19:00 Middags- och efterrättsbuffén serveras i Strindberg
18:30-22:00 Insläpp till danskvällen är öppen
18:30-22:30 Cafeterian är öppen
19:00-23:00 Wahlströms spelar i Bankettsalen

Med reservation för ev tidsändringar och upplägg

Förköpspriser:

Middagsbuffé + entré danskväll: 475:-/person (inkl middags- och efterättsbuffé, 1 glas öl/vin/cider/alkoholfritt, dansentré samt garderobsavgift).
Entré danskväll: 275:-/person (inkl garderobsavgift).

Bokningen stänger senast 23 november kl 08:00.

AVSKALAT nordens största och ledande festival med fokus på naturvin och hantverksmässigt framställd cider. På plats presenterar Sveriges främsta importörer och producenter av dessa ärliga drycker ett unikt utbud av produkter att provsmaka. Dessutom erbjuds även passande mat så som exempelvis crepes, utvalda delikatesser i form av ost, chark och choklad.

Läs mer på www.avskalat.nu

 


Datum:
 Fredag 11 November, Lördag 12 november
Tider: Fredag: kl. 17 – 21, Lördag pass 1: kl. 12 – 16. Pass 2: kl. 17 – 21
Lokal: Mässhallen

Nigel Ng kommer till Münchenbryggeriet den 9 september 2022 som en del av Comedy Stop! Den internationella ståuppkomikern Nigel Ng har skapat den globala sensationen ”Uncle Roger” och har mer än 345 miljoner visningar på YouTube.

Studio Sven & Münchenbryggeriet presents: WHAT A VIEW – JUNE 16/17 2023
We are happy to announce that we will be back next year on June 16+17. Once again we will have the opportunity to spend this two-day experience together at Munchenbryggeriet’s beautiful courtyard with Stockholm’s best view. We feel incredibly grateful for this opportunity and shortly we will release news for 2023 so stay tuned!
Stockholm Carnival party 2023, the 28th edition. ★ 4 dancefloors, 100 artists, 6 DJ:s and 1600 Guests. The biggest Indoor Carnival in north of Europe.
★ Samba
★ Soca
★ Reggaeton & Salsa
★ Cuba
★ Afro and Carnival dance-beats Enjoy!
ÅRETS PARTY i Stockholm! Fyra olika dansgolv med brasiliansk, västindisk och latinamerikansk karneval. Internationella artister flygs in från Rio de Janeiro och Europa och samsas under samma tak med dig, dina vänner och den svenska karnevalseliten. Välkommen!
Förköpsbiljetter finns att köpa via tickster.com från och med den 1 december.
Foto: Tim Aro.

Mosquito & Barracuda välkomnar dig till sin tredje fest på Magasinet.

Klubben har med sitt ursprung i Radio & TV förgyllt Stockholms nattliv i snart två decennier. En musikalisk blandning från korall till betong lämpad för den partysugna livsnjutaren. Tillsammans med Magasinets personal utlovar vi en magiskt kväll med två välfylld barer i en lyxig klubbmiljö. Mosquito & Barracuda, Thomas Gylling & Uncle Eric med vänner på Magasinet lördag den 21 maj.

 

Efter fem år utanför rampljuset är den stilbildande rapparen Isaiah Rashad tillbaka med sitt andra album ’The House Is Burning’ och det är med det i ryggen som han intar Münchenbryggeriet den 27 mars 2023! Biljettsläpp fredagen den 14 oktober klockan 10.00 via LiveNation.se.

Exklusivt förköp för Live Nations medlemmar startar torsdagen den 13 oktober klockan 10.00.

Få artister har fått ett sådant omedelbart genombrott som Isaiah Rashad. Uppbackad av världens då hetaste hiphop-label Top Dawg Entertainment och med ett flertal omtalade freestyles i bagaget så släppte han sitt första mixtape ’Cilvia Demo’ 2014 och alla inflytelserika plattformar var eniga: framtiden tillhörde Isaiah Rashad. De sofistikerade texterna var inte bara avundsvärt fyndiga, de var också smärtsamt sårbara medan musiken genomsyrades av Rashads djupa kärlek till södra USA:s hiphop. 2016 kom debutalbumet ’Sun’s Tirade’ och Rashad befäste sin position som en av samtidens allra bästa och mest innovativa rappare. Men under de långa turnéperioderna hade den talangfulla MC:n från staden Chattanooga utvecklat ett missbruk som ledde till att Rashad föll snabbt och skoningslöst. Fem år passerade. Tills 2021, då radiotystnaden bröts med det minst sagt efterlängtade albumet ’The House Is Burning’ på vilket den återuppståndne Isaiah Rashad gör en triumfartad comeback. Albumet gästas av artister som SZA, 6LACK, Lil Uzi Vert och Jay Rock. De hudnära texterna känns igen men musiken är mer experimentell och resultatet är hans bästa och mest sammanhållna album så här långt. Missa inte när den oefterhärmliga Isaiah Rashad kommer till Münchenbryggeriet den 27 mars 2023.

Storbritanniens populäraste och mest kända komedivarumärke, The Comedy Store, återvänder till Sverige för ännu en fullspäckad föreställning på Magasinet (Munchenbryggeriet) den 17 februari. Denna föreställning är det inga mindre än de brittiska komikerna Geoff Norcott, Laura Lexx och Lily Phillips som kommer inta scenen och göra det svårt för den svenska publiken att inte vika sig för skratt. Jonathan Rollins agerar host under kvällen!

 

Biljetter finns ute NU via LiveNation.se!

 

Geoff Norcott

 

Efter att Geoff Norcott medverkat på bland annat The Mash Report (BBC2), Mock The Week (BBC1) och Question Time (BBC1) så har han blivit ett välkänt namn inom brittisk komedi med ett stort följarantal. Geoff går utanför det klassiska komiska ramverket och har hittat sin egen nisch inom politik och sociala frågor, vilket resulterat i utsålda föreställningar både nationellt och internationellt.

 

Laura Lexx

 

Komikern, författaren och skådespelaren Laura Lexx är en av de bästa kvinnliga komikerna som uppträder just nu. Laura är en kreativ, talangfull all-round komiker som under de senaste åren gjort föreställningar runt om i UK, Europa och Dubai och därtill blivit en flerfaldig prisbelönt komiker med utmärkelser som inkluderar bland annat Comics Comic Best MC Award och Comedians Choise Awards 2018 och 2019. Laura har tidigare agerat support till bland annat Tim Vine, Jason Manford och Russell Kane för att nämna några, där hon fått oerhört bra respons på sina fartfyllda framträdanden.

 

Lily Phillips

 

Lily Phillips, finalist i BBC New Comedy Awards 2021 är en av de mest spännande och lovande rösterna inom brittisk komedi. Med utsålda föreställningar inom Storbritannien, Funny women finalist 2018 och en andraplats på Leicester Square New Comedian of the Year ser framtiden minst sagt ljus ut för den talangfulla Lily Phillips.

Biljetter:
Biljetter finns ute NU via LiveNation.se!

Pressbiljetter & fotopass
Ansökan om köp av pressbiljett skickas till press@livenation.se. Det är viktigt att du skickar en förfrågan per artist/evenemang och att du i ämnesraden anger vilken artist/evenemang det gäller.

Fotopass-ansökan görs via photorequest.livenation.se (notera att godkänt fotopass inte gäller som biljett).

Med reservation för eventuella ändringar. Senast uppdaterad information om våra evenemang hittar du alltid på livenation.se.

 

 

Varmt välkommen till Korvfestivalen – den självklara mötesplatsen för alla Korvälskare! Här finner du som besökare ett unikt utbud av korv, passande tillbehör och dryck i alla dess former. På festivalen kan du provsmaka dig fram bland ett 40-tal utställare med möjligheten att köpa med dig dina favoriter hem. Utöver utställarna fantastiska utbud kan du exempelvis gå på Korvsafari, ta del av ett gediget scenprogram samt gå på Korv- & ölprovning. Varmt välkommen!

Åldersgräns:

Ingen åldersgräns.
Barn upp till 12 år = gratis entré på söndagen

Öppet/stäng tider:

Fredag 10 mars kl. 15– 20

Lördag 11 mars kl. 10 – 18

Söndag 12 mars kl. 10 – 16

Ostfestivalen är den självklara mötesplatsen för alla ostälskare och är en hyllning till svensk ost. Vi välkomnar dig som besökare att botanisera i ett unikt utbud av ost av provsmaka med möjligheten att köpa med dig dina favorit hem. Dessutom så klart massor av passande tillbehör och passande dryck med massor av aktiviteter på temat ost. Festivalen är ett måste för alla ostälskare och arrangeras nu för nionde gången i Stockholm

Åldersgräns:

Ingen åldersgräns.
Barn upp till 12 år = gratis entré på söndagen

Öppet/stäng tider:

Fredag 10 februari kl. 16 – 20 (bransch från kl. 15)

Lördag 11 februari kl. 10 – 18

Söndag 12 februari kl. 10 – 16