Digitala möten

Idag är det viktigare än någonsin att samla truppen, kommunicera och inte stanna upp. Vi har lång erfarenhet av digitala möten. På grund av rådande situation har vi utformat flera flexibla eventstudios i varierande storlekar.

Vi har lösningar för att streama från flera lokaler samtidigt eller via länk. I vanlig ordning skräddarsyr vi eventet helt utifrån era mål och förutsättningar – med eller utan publik på plats. Vi utgår från er och ert budskap och ni får en dedikerad projektledare som säkerställer att allt går enligt plan. Hos oss finns allt ni behöver för att skapa en lyckad produktion – den senaste tekniken, vällagad mat från våra egna kök, härlig atmosfär och Stockholms kanske vackraste utsikt. 

Klimatsmart

Transporter och resor är en av de största miljöbovarna inom mötesindustrin. Genom att göra hela eller delar av eventet digitalt går det att minska det totala klimatavtrycket avsevärt. Dessutom leder det oftast till en minskning av tryckmaterial.

Tidseffektivt

Dagens möten kräver en upplevelse utöver en monoton biosittning och då gäller det att hushålla med resurser – och deltagarnas tid. Vid ett streamat event komprimeras upplägget plus att deltagarna slipper lägga tid på resor. Dessutom kan materialet återanvändas och delas i andra kanaler för bättre och mer långvarig effekt.

Avskilt & säkert

Vi har 6 olika huvudentréer till våra lokaler, men ännu fler möjliga ingångar. Hos oss kan ni få total avskildhet runt ert event. Vi har även gjort en grundlig genomgång av våra rutiner för att garantera er och vår personal ett säkert möte.

våra eventstudios

 

Vi hjälper er att göra hela eller delar av eventet digitalt – med eller utan publik på plats. Vi förfogar över 23 unika lokaler på totalt 9000 kvm. Kostnad från 15000:- ex moms per dag.

Hos oss finns allt ni behöver för att skapa ett skräddarsytt digitalt möte. Kontakta oss så berättar vi mer.

 

 

 

Hallå!

Våra 23 flexibla lokaler passar för alla typer av event. Vill du ha hjälp att hitta rätt? Tveka inte att kontakta oss!

Mhy Fager
Sales

Gör en förfrågan